Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 12:42

6
خرداد
کیک قابلمه‌ای آسان و پف دار + طرز تهیه

کیک قابلمه‌ای آسان و پف دار + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه کیک قابلمه‌ای را برای شما آماده کرده ایم.دوستانی که علاقه‌مند به تهیه کیک قابلمه‌ای هستند پیشنهاد می‌کنم تهیه این کیک ساده و بسیار خوشمزه را از دست ندهند گفتی است.

دوستانی که علاقه‌مند به تهیه کیک قابلمه‌ای هستند پیشنهاد می‌کنم تهیه این کیک ساده و بسیار خوشمزه را از دست ندهند گفتی است که این کیک ساده با کمی تزیین می‌تواند برای مجالس تولد و دورهمی‌ها استفاده شود. در ادامه همراه ما باشید تا با مواد اولیه و روش تهیه آن آشنا شوید.

کیک قابلمه‌ای بسیار خوشمزه و پف دار + طرز تهیه

بیشتر بخوانید:

کیک هویج بدون نیاز به فر + دستور تهیه

 

مواد لازم برای تهیه تهیه کیک قابلمه‌ای

روغن مایع............۲/۳ لیوان

آرد..........۲ لیوان

شیر.................۱.۲۵ لیوان (یک و یک چهارم لیوان)

شکر...........۱.۵ لیوان

تخم مرغ................۴ عدد

بکینگ پودر................۲.۲۵ قاشق چایخوری (دو و یک چهارم قاشق چایخوری)

وانیل............نوک قاشق چایخوری

طرز تهیه تهیه کیک قابلمه‌ای

برای شروع کار تهیه آرد و سه بار الک می‌کنیم. شیر و روغن مایع را داخل قابلمه ریخته و روی شعله قرار می‌دهیم تا ولرم شود. شکر، تخم مرغ‌ها و وانیل رو با همزن، انقدر هم می‌زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. آرد و با بکینگ پودر مخلوط می‌کنیم و کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا کامل یکدست شود، شیر و روغن مایع را داخل مواد ریخته و هم می‌زنیم. کف قابلمه و اطراف آن را با کمی روغن چرب می‌کنیم و مایه کیک را داخل آن می‌ریزیم. روی شعله، شعله پخش کن قرار داده، و درب قابلمه را دم کنی می‌زنیم، کیک را با حرارت کم به مدت یک ساعت می‌پزیم.

بیشتر بخوانید:

کیک بادام فرانسوی + طرز تهیه

طرز تهیه سه نوع کیک نارنگی

بهترین روش پخت کیک زنجبیلی

طرز تهیه کوکی های نرم و خوشمزه شکلاتی

 

نکات کلیدی برای تهیه بهتر این کیک

۱- برای این کیک از آرد قنادی یا سه صفر استفاده کنید.

۲- این کیک به دلیل بافت اسفنجی که داره مناسب خامه کشی می‌باشد.

۳- تمام مواد کیک به مدت نیم ساعت در دمای محیط بزارید تا هم دما با محیط شود.

۴- در تمام مراحل مخلوط کردن مواد، با حوصله و کامل هم بزنید تا بافت کیک یکدست شود.

۵- حین پخت کیک به هیچ عنوان درب قابلمه را برندارید که کیک شما پف نمی‌کند.

۶- برای اطمینان از پخت کیک با خلال دندون آن را چک می‌کنیم در صورت نچسبیدن مواد به خلال دندون کیک پخته است.

منبع: نازشو

برچسب ها: کیک، کیک اسفنجی، کیک بدون فر، کیک ساده، کیک قابلمه ای تعداد بازديد: 848 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز