تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
آرد......................200 گرم
وانیلین.......................یک چهارم قاشق چایخوری
پودر کاکائو...................2 قاشق سوپخوری
کرۀ سرد(خرد کرده)......................115 گرم
آب سرد.................. 60 میلیلیتر (یک چهارم پیمانه)
کرم گاناش....................200 گرم
شاتوت....................350 گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شیرینی تارت آجیلی؛ ویژه نوروز
طرز تهیه
فر را با دمای 190 درجة سانتیگراد گرم کنید. آنگاه آرد، وانیلین و پودرکاکائو را الک کرده و در ظرف مناسبی بریزید. کره را بیفزائید و با نوک انگشتانتان کره را با آرد مخلوط کنید تا مواد به شکل خرده نان در آید. سپس آب را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. حالا خمیر را اندکی ورز دهید، رویش را بپوشانید و به مدت نیم ساعت در یخچال نگه دارید.
اکنون خمیر را در قالب تارت به قطر 23 سانتیمتر پهن نمائید و اضافی خمیر را از اطراف قالب جدا سازید. آنگاه روی خمیر را با کاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید. حالا کاغذ روغنی و حبوبات را بردارید و 15 دقیقة دیگر تارت را بپزید. همینکه تارت خنک شد، کرم گاناش را درون آن بریزید و رویش را با شاتوت بپوشانید. اینک تارت را دستکم 6 ساعت در یخچال بگذارید تا آمادة مصرف شود.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چاکلت لاوا کیک با فر و بدون فر
طرز تهیه تارت دبل چاکلت