Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 14:45

7
فروردین
کوکی تارت توت فرنگی

کوکی تارت توت فرنگی

آب جوش و پودر ژله را با هم مخلوط کنید و کار بگذارید تا خنک شود ولی ژله نبندد! آن‌گاه پنیر خامه‌ای را در کاسة مناسبی بریزید و محلول ژله را به آن بیفزائید و اندکی با همزن برقی بزنید تا مایة صاف و یکنواختی حاصل شود. سپس خامه

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

آب جوش.................  160 میلی‌لیتر (دو سوم پیمانه)

پودر ژلة توت فرنگی.................... 1 بستة 100 گرمی

پنیر خامه‌ای..................  225 گرم

خامة صبحانه................  125 گرم

بیسکویت شکلات چیپسی یا ارئو...................  12 عدد

توت فرنگی........................ برای تزئین به میزان لازم

بیشتربخوانید:

کوکی برانیز

 

 

طرز تهیه

آب جوش و پودر ژله را با هم مخلوط کنید و کار بگذارید تا خنک شود ولی ژله نبندد! آن‌گاه پنیر خامه‌ای را در کاسة مناسبی بریزید و محلول ژله را به آن بیفزائید و اندکی با همزن برقی بزنید تا مایة صاف و یکنواختی حاصل شود. سپس خامه را نیز به آن افزوده و مخلوط کنید. حالا قالب 12 تائی مافین را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید و در هر قالب یک عدد بیسکویت بگذارید. اکنون روی بیسکویت‌ها را با مایة فراهم‌کرده بپوشانید و کوکی تارت را یک شب در یخچال نگه دارید تا آمادة مصرف شود. اینک کوکی تارت را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و رویشان را با توت فرنگی بیارائید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کوکی کاپوچینو

 طرز تهیه کلوچه براونی؛ برای عاشقان شکلات

 

 

برچسب ها: توت فرنگی، شیرینی، دسر، تارت، مافین، خامه، کوکی خانگی، کوکی، خمیر تارت، ژله توت فرنگی، طرز تهیه کوکی، شکلات چیپسی تعداد بازديد: 141 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز