تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
آب جوش................. 160 میلیلیتر (دو سوم پیمانه)
پودر ژلة توت فرنگی.................... 1 بستة 100 گرمی
پنیر خامهای.................. 225 گرم
خامة صبحانه................ 125 گرم
بیسکویت شکلات چیپسی یا ارئو................... 12 عدد
توت فرنگی........................ برای تزئین به میزان لازم
بیشتربخوانید:
کوکی برانیز
طرز تهیه
آب جوش و پودر ژله را با هم مخلوط کنید و کار بگذارید تا خنک شود ولی ژله نبندد! آنگاه پنیر خامهای را در کاسة مناسبی بریزید و محلول ژله را به آن بیفزائید و اندکی با همزن برقی بزنید تا مایة صاف و یکنواختی حاصل شود. سپس خامه را نیز به آن افزوده و مخلوط کنید. حالا قالب 12 تائی مافین را با کپسولهای کاغذی بپوشانید و در هر قالب یک عدد بیسکویت بگذارید. اکنون روی بیسکویتها را با مایة فراهمکرده بپوشانید و کوکی تارت را یک شب در یخچال نگه دارید تا آمادة مصرف شود. اینک کوکی تارت را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و رویشان را با توت فرنگی بیارائید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کوکی کاپوچینو
طرز تهیه کلوچه براونی؛ برای عاشقان شکلات