Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 19:13

20
اسفند
طرز تهیه گولاچ؛ یک دسر شیک و مجلسی

طرز تهیه گولاچ؛ یک دسر شیک و مجلسی

یکی از دسرهای بسیار خوشمزه است که این دسر اغلب در ترکیه برای ماه رمضان تهیه می‌شود.

یکی از دسرهای بسیار خوشمزه ترکی می باشد که این دسر اغلب در ترکیه برای ماه رمضان تهیه می شود و خیلی مقوی و خوشمزه است برای تهیه این دسر باید از برگه گولاچ تهیه می شود که شما می توانید در لوازم قنادی یا شیرینی فروشی ها این برگه را تهیه و این دسر ترکیه ای خوشمزه را تهیه کنید.

 بیشتربخوانید:

 

طرز تهیه گولاچ؛ شیک و مجلسی و مقوی

 

این دسر خوشمزه در دوران عثمانی پخته می شده و یکی از شیرینی های درباری بوده که کم کم مصرف عمومی پیدا کرده است و در واقع گولاچ دو کلمه است گول به معنی گل رز می باشد زیرا در این شیرینی از گلاب استفاده شده است و ابتدا به این دسر گول آش گفته می شده و بعد ها به گولاچ در آمده است. خمیر نازک گولاچ از آب نشاسته درست می شود و پخت آن مهارت خاصی دارد و شما می توانید این خمیر را به راحتی از لوازم قنادی ها تهیه کنید.

 

مواد لازم

ورق گولاچ    ۳۰ ورق

گردو ریز    ۱ کاسه

شیر    ۶ لیوان

شکر    ۱ لیوان

وانیل شکر    ۱ ق چای خوری یا وانیل ایرانی نوک ق چای خوری

پسته و توت فرنگی یا میوه دلخواه    برای تزیین

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه شیرینی کشمشی

 

 

 

طرز تهیه گولاچ ترکی

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا باید شیر و شکر را داخل قابلمه بریزید و با همزن دستی هم بزنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود و نیازی نیست مواد بجوشد و فقط در حدی باشد که شکر داخل مواد حل شود، سپس از روی حرارت بردارید، نکته مهم در این مرحله این می باشد که نیاز است نه خیلی داغ و نه خیلی ولرم باشد (ولرم رو به داغ باشد).

مرحله دوم: افزودن ورقه گولاچ

در ادامه باید یک ظرف پیرکس را انتخاب کنید به شکل مربع یا مستطیل و بعد ابتدا شیر را کف ظرف را بریزید و از ورقه های گولاچ به اندازه ظرف برش بزنید و به صورت چند لایه روی هم قرار دهید و کمی گردو خرد شده یا می توانید به دلخواه کمی مربا نیز بریزید.

مرحله سوم: تهیه دسر گولاچ

در ادامه باید یک لایه دیگر ورقه گولاچ قرار دهید و روی آن کمی شیر بریزید و مجدد از گردو اضافه کنید و همین طور ادامه دهید تا لایه آحر که باید فقط ورقه قرار دهید و برای نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد از خارج کردن از یخچال با میوه دلخواه تزیین کنید. نوش جان

 بیشتر بخوانید:

نان فطیر محلی + طرز تهیه

 

 

 

فوت و فن های دستور پخت گولاچ خوشمزه و ساده و مقوی

می توانید این دسر را از شب قبل تهیه کنید و در یخچال قرار دهید.

می توانید بین لایه ها از گردو یا پسته استفاده کنید.

کسانی که دسر شیرین دوست دارید می توانید مقدار شکر را بیشتر بریزید.

کسانی که این دسر را با شیر بیشتری دوست دارند می توانید مقدار شیر را بیشتر کنید.

 

برچسب ها: توت فرنگی، شیر، گردو، دسر، پسته، وانیل، دسر سنتی، گولاچ، طرز تهیه گولاچ تعداد بازديد: 137 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز