Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 15:06

14
بهمن
دسر شکلاتی

دسر شکلاتی

نشاستة ذرت، آرد برنج، پودر کاکائو و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید و آب را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. آن‌گاه شیر ‌را افزوده و هم بزنید تا مایة یکدستی حاصل شود. سپس مایة فراهم کرده را روی حرارت متوسط قرار دهید و پیوسته با مفتول دستی هم بزنید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

نشاستة ذرت............... ۴۵ گرم

آرد برنج................. ۱۰ گرم

پودر کاکائو ................۵۰ گرم

اسانس وانیل................... یک قاشق چایخوری

آب سرد..................... ۱۲۵ میلی لیتر (یک‌دوم پیمانه)

شیر...................  یک لیتر (4پیمانه)

شکر .................... ۲۰۰ گرم

کره............... ۵۰ گرم

خامة فرم گرفته برای تزیین....................... به میزان لازم

بیشتربخوانید:
طرز تهیه بستنی کیم خانگی؛ خوشمزه و پرطرفدار

طرز تهیه کافه گلاسه و قهوه گلاسه

 

طرز تهیه

نشاستة ذرت، آرد برنج، پودر کاکائو و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید و آب را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. آن‌گاه شیر ‌را افزوده و هم بزنید تا مایة یکدستی حاصل شود. سپس مایة فراهم کرده را روی حرارت متوسط قرار دهید و پیوسته با مفتول دستی هم بزنید. همینکه این مخلوط به جوش آمد، شکر را بیفزائید و مایه را پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود. حالا کره را اضافه کنید و دسر را از روی حرارت بردارید. اکنون دسر شکلاتی را در لیوان‌های مناسب پذیرائی بریزید و همینکه خنک شد، آن را دریخچال بگذارید تا کاملا سرد شود.

هنگام مصرف، روی دسر را با خامه بیارائید. یادآوری: می‌توانید به خامه قدری پودر کاکائو بیفزائید.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه لگیمات + شیرینی خوشمزه و پرطرفدار عربی

 

برچسب ها: کیک، شیر، شیرینی، دسر، آموزش شیرینی پزی، کاکائو، طرز تهیه دسر، وانیل، دسر شکلاتی، دسر یخچالی، دسر تک نفره تعداد بازديد: 90 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز