اُکالا: ستنیها از تنقلات خوشمزه و پرطرفدار فصل تابستان هستند و بزرگ و کوچک به آن علاقه دارند. بستنی کیم یکی از بستنیهای پرطرفدار و شناخته شده است که میتوان در منزل آن را تهیه کرد. بستنی کیم را میتوان در انواع طعمهای شکلاتی و میوهای و … تهیه کرد. ما در اینجا بستنی کیم وانیلی با روکش شکلاتی را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم
شیر: ۱ لیوان
نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۱/۲ لیوان
خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
وانیل: ۱/۳ قاشق چایخوری
شکلات کاکائویی: ۱۵۰ گرم
روغن مایع یاکره: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
شیر و شکر و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کنید و روی اجاق بذارید وهم بزنید.
مواد که مثل فرنی خودشو گرفت خامه رو اضافه کنید و باز هم برنید و در آخر کار وانیل بزنید حرارت رو خاموش کنید و منتظر باشید تا خنک بشود. قالب سلیکونی بستنی را روی میز بگذارید و چوب بستنیها را در محلشان فیکس کنید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه مینی بستنی خرمایی
از مواد بستنی داخل قالب بریزید و قالب را برای پنج تا شش ساعت، در فریزر قرار دهید.
حالا شکلات تختهای را به روش بنماری آب کنید و یک قاشق روغن مایع را بریزید و هم بزنید (برای این کار روغن مایع یا کره اضافه میکنیم که شکلات روانتر بشه و لایه چسبیده به بستنی نازک شود و بعد در یک ظرف نازک با ارتفاع بلند مثل لیوان بریزید.
حالا بستنیها را آرام از قالب جدا کنین واز قسمت چوبی بگیرید و سر بستنی رو داخل شکلات تو لیوان فرو کنید تا نصفه به شکلات آغشته بشود.
چون بستنی یخ زده، شکلات سریع روی آن میبندد و راحت میتوانید در یک ظرف پلاستیکی در دار یا نایلون فریزر دوباره بذارید فریزر تا زمان مصرف. این بستنی راحت آماده میشود و بسیار خوشمزه است. درست کنید و لذت ببرید.
نکات مهم
از هر رنگ و نوع شکلاتی میتوانید برای کاور استفاده کنید.
نیازی به قالب سلیکونی نیست در قالبهای آلاسکا و لیوانهای یکبار مصرف هم میتوانید درست کنید.
بجای نشاسته ذرت از نشاسته گل میتوانید استفاده کنید و به جای خامه صبحانه، از خامه قنادی و اگر از خامه قنادی استفاده کردید حتما از مقدار شکر کم کنید.
میتوانید در موادتان کمی پودر کاکائو یا نسکافه بریزید و بستنی کاکائویی و یا نسکافهای آماده کنید.