Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 18:37

25
مرداد
طرز تهیه کافه گلاسه و قهوه گلاسه

طرز تهیه کافه گلاسه و قهوه گلاسه

در گزارش زیر طرز تهیه کافه گلاسه و قهوه گلاسه را به شما آموزش می دهیم. کافه گلاسه یا Cafe Glace چیست؟ کافه گلاسه اغلب با گلاسه قهوه اشتباه گرفته می‌شود

 کافه گلاسه یا Cafe Glace چیست؟ کافه گلاسه اغلب با گلاسه قهوه اشتباه گرفته می‌شود، اما مسئله اینجاست که قهوه گلاسه را می‌توان با انواع نوشیدنی قهوه از اسپرسو گرفته تا قهوه دمی و کاپوچینو و پودر نسکافه درست کنید، اما برای درست کردن کافه گلاسه حتما باید قهوه اسپرسو داشته باشید. البته گلاسه میوه‌ای هم داریم مثل گلاسه توت فرنگی (ترکیب بستنی توت فرنگی اسکوپی با بستنی رقیق شده با شیر).

طرز تهیه کافه گلاسه و قهوه گلاسه + طرز تهیه قهوه اسپرسو برای کافه گلاسه

 

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه سان شاین در منزل

 

 

طرز تهیه قهوه گلاسه
مواد لازم برای دو لیوان

شیر: ۲ لیوان

پودر نسکافه: ۲ قاشق غذاخوری

شکر: ۲ قاشق غذاخوری

سس شکلات: به مقدار دلخواه

سس کارامل: به مقدار دلخواه

بستنی قهوه: ۲ اسکوپ یا بیشتر

خامه قنادی: به مقدار دلخوا


طرز تهیه

مواد تشکیل دهنده قهوه گلاسه به جز قهوه اسپرسو می‌تواند نوشیدنی مورد علاقه شما از اسپرسو گرفته تا نسپرسو، کاپوچینو و قهوه فرانسه، قهوه سرد دم یا کلد برو و … باشد، اما در این دستور از پودر نسکافه استفاده می‌کنیم. شما می‌توانید از هر قهوه‌ای که دوست دارید استفاده کنید. ابتدا در یک شیرجوش پودر نسکافه، شیر و شکر را بریزید و روی شعله ملایم گاز بگذارید. وقتی این ترکیب شروع به قل زدن کرد گاز را خاموش کنید و صبر کند تا کاملا خنک شود. وقتی خنک شد آن را در یخچال بگذارد تا سرد شود.

دو لیوان بلند را انتخاب کنید و روی دیواره‌های آن‌ها با سس شکلات و سس کارامل بریزید. در هر لیوان به اندازه مساوی مقداری نیمی از نوشیدنی نسکافه و شیر که آماده کرده بودید بریزید و در هر کدام یک اسکوپ بستنی وانیلی بگذارید. نیمی دیگر از نوشیدنی نسکافه را به اندازه مساوی روی بستنی بریزید و روی آن را با خامه فرم گرفته قنادی و شکلات رنده شده تزیین کنید. قهوه گلاسه را سرد میل کنید.

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه‌ی قهوه دالگونا؛ نوشیدنی محبوب روز‌های کرونایی

 

طرز تهیه کافه گلاسه و قهوه گلاسه + طرز تهیه قهوه اسپرسو برای کافه گلاسه

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه‌ی کافه لاته، لاته زردچوبه و لاته وانیل

 

 

طرز تهیه کافه گلاسه

مواد لازم برای ۲ نفر

بستنی وانیلی: ۳ اسکوپ

قهوه اسپرسو: ۲ یا سه شات (هر چه بیشتر باشد طعم قهوه غالب‌تر از بستنی است)

شیر: به مقدار لازم

 

بیشتر بخوانید:

کاپوچینو؛ یک نوشیدنی عالی برای تمام سلیقه ها

طرز تهیه کافه لاته

 

 


طرز تهیه

برای درست کردن کافه گلاسه ابتدا قهوه اسپرسو را تهیه کنید. برای دم کردن اسپرسو ابتدا دانه قهوه را به میزان متوسط آسیاب کنید. برای درست کردن ۱ شات اسپرسو، ۲۱ گرم قهوه آسیاب شده در سبد قهوه موکاپات بریزید و با نوک دست آن را صاف کنید. در قسمت محفظه آب موکاپات تا حدی که مشخص شده آب سرد بریزید. مقدار آب باید تا قسمت زیر محفظه سوپاپ کنترل فشار باشد.

حالا سبد قهوه را روی محفظه آب بگذارید و آن را ببندید. موکاپات را روی شعله متوسط رو به پایین گاز بگذارید تا آب سرد به دمای جوش برسد و آب با فشار وارد سبد قهوه شود و از میان دانه‌های قهوه عبور کند. در مرحله آخر قهوه از لوله محفظه خارج شود. در این مرحله قهوه اسپرسو آماده است و بلافاصله باید در فنجان ریخته شود.

سپس در هر لیوان یا جام بستنی وانیلی را اضافه کنید و روی بستنی وانیلی شیر بریزید. در مرحله آخر یک یا دو شات قهوه اسپرسو (بسته به ذائقه و علاقه‌تان به قهوه) به بستنی و شیر اضافه کنید. در صورت تمایل روی کافه گلاسه را با خامه فرم گرفته قنادی و پودر شکلات تزیین کنید که البته برای کافه گلاسه معمولا خامه و شکلات اضافه نمی‌شود. طرز خوردن کافه گلاسه و قهوه گلاسه شبیه هم است، سرد و خنک. یک نکته مهم در سرو کافه گلاسه و قهوه گلاسه را حتما رعایت کنید: برای تهیه کافه گلاسه فقط از بستنی وانیلی و برای تهیه قهوه گلاسه فقط از بستنی قهوه یا نسکافه استفاده کنید و جای این دو را عوض نکنید.

منبع: مجله کوروش

برچسب ها: قهوه، اسپرسو، طرز تهیه قهوه اسپرسو، کافه گلاسه، قهوه گلاسه، طرز تهیه کافه گلاسه تعداد بازديد: 556 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز