Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 04:22

29
دی
اسلايس موکا

اسلايس موکا

قالب20 ×20 سانتي‌متری را فويل بياندازيد به‌ طوري که فويل از دو طرف کمی آويزان بوده و ديواره‌های قالب را هم در بر بگيرد. ديواره‌های قالب را کاملا با قلم‌مو چرب کنيد. فر را روی 175درجه سانتی‌گراد روشن کنيد.

مواد لازم جهت لايه اول:

آرد............... یک پيمانه

کره.............100 گرم

پودر قند ....................یک‌چهارم پيمانه

وانيل.................یک‌هشتم قاشق چايخوری

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه شیرینی گردویی خانگی

 

 

 

مواد لازم جهت لايه دوم:

شيرعسلی...........یک قوطی، غليظ شده

پودر کاکائو...............دوسوم پيمانه

تخم مرغ درشت...............یک عدد

آرد .............یک‌چهارم پيمانه

آجيل....................سه‌چهارم پيمانه، خرد شده بی‌نمک

وانيل................ یک‌چهارم قاشق چايخوری

قهوه فوری.................. 2 قاشق چايخوری

بيکينگ‌پودر.................یک‌دوم قاشق چايخوری

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه شیرینی قرابیه آردی به روش اصیل ترکیه‌ای

 

 

 

روش‌تهیه

قالب20 ×20 سانتي‌متری را فويل بياندازيد به‌ طوري که فويل از دو طرف کمی آويزان بوده و ديواره‌های قالب را هم در بر بگيرد. ديواره‌های قالب را کاملا با قلم‌مو چرب کنيد. فر را روی 175درجه سانتی‌گراد روشن کنيد.

طرز تهیه‌ی لايه اول:

آرد و پودر قند و وانيل را با هم مخلوط کرده و کره سرد را با چنگال به خورد آن دهيد تا به شکل خرده نان درآيد. سپس آن را کف قالب پرس کنيد و به مدت 12 تا 15 دقيقه در فر قرار دهيد تا کمی لبه‌های آن طلائی‌رنگ گردد.

طرز تهیه‌ی مواد رويه:

 به جز آجيل همه‌ی مواد را با همزن دستی يا برقی بزنید تا با هم مخلوط شده يک‌دست شوند و در آخر آجيل را هم به آن بيفزائيد.  پس از درآوردن لايه اول از فر، اين مواد را روی آن پهن کرده و مجدداً حدود 25 دقيقه دیگر  آن را در طبقه وسط فر قرار دهيد تا کمی خودش را بگيرد. اسلايس‌ها پس از سرد شدن سفت‌تر خواهند شد و در صورتي‌که بيش از حدلازم آن‌ها را در فر نگاه داريد بيش از حد خشک مي‌شوند.  پس از سرد شدن کامل آن را به دلخواه تزیين کنيد.

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه شیرینی کشمشی

 

 

 

 

یادآوری

  برای تزیین می‌توانید به دلخواه پودر قند يا شکلات تيره رنده شده و خطوطی از شکلات سفيد به‌ همراه  تزئينات مختلف مانند ترافل‌های رنگی قلب‌های شکلاتی اکليلی و... استفاده کنید.

  اگر از پودر کاکائو بسيارخالص و تيره استفاده مي‌کنيد از یک‌سوم پيمانه کاکائو استفاده کنید.

  قهوه‌ فوری باید در یک‌قاشق سوپخوری آب‌جوش حل شود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: شیرینی، قهوه، وانیل، قنادی، شیرینی سنتی تعداد بازديد: 166 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز