تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
کره ............... 110 گرم
شکر قهوه ای روشن .............. 110 گرم
شکر سفید دانه ریز.............. 50 گرم
تخم مرغ ...............1 عدد درشت
اسانس وانیل ........... 1 قاشق چایخوری
آرد ............... 150 گرم
بیکینگ سودا ............... یک چهارم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ............. یک چهارم قاشق چایخوری
نمک .............. یک هشتم قاشق چایخوری
پرک جو (خرد کرده) ................. 80 گرم
مربای آلبالو بدون شربت............... 150 گرم
بیشتربخوانید:
کاپ کیک پاستا ، پیش غذایی جدید و باکلاس
طرز تهیه
کره، شکر قهوهای و شکر را در کاسۀ همزن برقی بریزید و با سرعت متوسط همزن، بزنید تا صاف و یکدست شود (حدود 2 دقیقه). آنگاه تخممرغ و وانیل را بیفزائید و مواد خشک را همراه با پرک جو و آلبالو درون این مایه بریزید و مخلوط سازید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس هر بار به اندازة یک قاشق سوپخوری از مایة فراهم کرده بردارید و روی سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید. اکنون بیسکویتها را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید. همینکه بیسکویتها خنک شدند، آنها را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کیک بسبوسه
طرز تهیه چیز کیک یخچالی
آموزش تهیه چیز کیک یخچالی