توپک خرما و بادام زمینی یکی از میان وعده های بسیار خوشمزه و ساده میباشد که شما می توانید این میان وعده مقوی را برای بچه ها و خانواده تهیه کنید و از خوردن این توپک ها در کنار یک لیوان چای لذت ببرید.
بیشتربخوانید:
مواد لازم برای تهیه توپک خرما و بادام زمینی
بادام زمینی ۱ پیمانه
خرما ۱۰ عدد
پودر هل ۱/۲ ق چای خوری
دارچین ۱/۲ ق چای خوری
پودر نارگیل یا کنجد به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
کوکی برانیز
طرز تهیه توپک خرما و بادام زمینی خوشمزه و مقوی و انرژی زا
ابتدا باید بادام زمینی را پودر کنید. برای این کار پوست بادام زمینی را بگیرید و داخل غذاساز بریزید و بزنید تا کمی خرد شود ولی حالت پودر نباشد کمی دندان گیر باشد. اگر غذاساز ندارید می توانید داخل نایلون ضخیم بریزید و با گوشتکوب دستی بکوبید تا پودر شود.
مرحله دوم: آماده سازی خرما
داخل قابلمه مقداری آب بریزید تا بجوش بیاید و بعد خرما ها را داخل آب جوش بریزید و برای ۳ دقیقه داخل آب قرار دهید و بعد آبکش کنید و روی آن آب سرد بگیرید و پوست خرما را جدا کنید و داخل غذاساز بریزید تا به صورت له شده در بیاید و در انتها هل و دارچین اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله سوم: توپک خرما و بادام زمینی
خرما پوره شده را داخل کاسه بریزید و بادام زمینی خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. از مواد بردارید و در دست گرد کنید و بعد داخل پودر کاکائو و نارگیل و کنجد بغلطانید و داخل یخچال قرار دهید و بعد نیم ساعت سرو کنید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه توپک خرما و بادام زمینی خوشمزه و ساده در ۳ مرحله
می توانید مواد را بچشید و به دلخواه عسل یا شیره انگور اضافه کنید.
بهتر است از خرما کم شیرین و نرم استفاده کنید.