Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 14:31

4
شهریور
شيريني بادام زمينی

شيريني بادام زمينی

كره، پودر‌شكر و وانيلين را در ظرف مناسبي بريزيد و به مدت تقريبي 3 دقيقه با همزن برقي بزنيد. آن‌گاه تخم‌مرغ را بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا بادام‌زميني و پودر كاكائو را افزوده و مخلوط كنيد. سپس آرد و بيكينگ‌پودر را اضافه كنيد

مواد لازم برای حدود 60 عدد

كره.............. 140 گرم

پودر شكر................ 70 گرم

وانيلين............... يك چهارم قاشق چايخوري

تخم مرغ.................. 1 عدد

بادام زميني برشته و آسياب كرده.................100 گرم

پودر كاكائو............... 30 گرم

آرد ...............240 گرم

بيكينگ پودر................... يك چهارم قاشق چايخوري

بادام زميني خرد كرد براي تزئين....................200 گرم

پودر شكر................. براي تزئين به ميزان لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه شیرینی لب دلبر

کوکی برانیز

 

 

 

روش‌تهیه

كره، پودر‌شكر و وانيلين را در ظرف مناسبي بريزيد و به مدت تقريبي 3 دقيقه با همزن برقي بزنيد. آن‌گاه تخم‌مرغ را بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا بادام‌زميني و پودر كاكائو را افزوده و مخلوط كنيد. سپس آرد و بيكينگ‌پودر را اضافه كنيد و خمير را اندكي ورز دهيد تا صاف و يكدست شود. اكنون هربار به اندازة يك قاشق چايخوري از خمير برداريد و به شكل توپ درآوريد. توپ‌هاي فراهم كرده را در بادام‌زميني خرد كرده بغلتانيد و با فاصله، در سيني چربكردة شيريني‌پزي بچينيد. اكنون سيني را در فر گرم كرده با دماي 180 درجة سانتيگراد قرار دهيد و شيريني را به مدت تقريبي 15 دقيقه، بپزيد.  همينكه شيريني خنك شد، آن را در پودر شكر بغلتانيد و براي پذيرائي در ظرف زيبا و مناسبي بچينيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: شیرینی، آموزش شیرینی پزی، شیرینی خانگی، طرز تهیه تعداد بازديد: 138 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز