مواد لازم
كره................. 125 گرم
شكر................. 60 گرم
وانيل.................. نصف قاشق چايخوري
نمك.............. يك چهارم قاشق چايخوري
سفيدة تخممرغ....................نصف يك عدد
آرد سفيد................ 175 گرم
آرد سيبزميني...................2 قاشق سوپخوري
رندة پوست پرتقال.......................يك هشتم قاشق چايخوري
بیشتربخوانید:
کوکی برانیز
طرز تهیه کوکی کاپوچینو
طرز تهیه کلوچه براونی؛ برای عاشقان شکلات
طرز تهیه
كره، شكر، وانيل و نمك را با هم مخلوط و با همزن بزنيد تا كرم رنگ شود. سپس سفيدة تخممرغ را اضافه كرده و مجدداً به زدن ادامه دهيد.
آرد سفيد و آرد سيبزميني را اضافه كرده و مواد را مخلوط كنيد تا خمير درست شود. سپس خمير را نيم ساعت در يخچال قرار دهيد. بعد روي سطح ميز را آرد بپاشيد و خمير را به قطر 3 ميليمتر باز كنيد و به اشكال مختلف قالب بزنيد. در صورت تمايل روي آنها را زرده و شكر دانه درشت بزنيد يا با خلال بادام و پسته تزيين كنيد يا بعد از پخت در شكلات آب شده بغلتانيد. سپس كف سيني فر را كاغذ روغني انداخته و شيرينيها را در سيني قرار دهيد. سيني را به مدت 12 تا 15 دقيقه در فر 180 درجة سانتيگراد قرار دهيد. پس از پختن و سرد شدن شيرينيها ميتوانيد ميان آنها را مارمالاد و يا شكلات قرار دهيد.
منبع : شور و شیرین