مواد لازم
نان میکادوی ضخیم و مرغوب..............5 ورق
حلوای دلخواه .......................به مقدار لازم(حدود 5 پیمانه)
پودر پسته، گل محمدی و................... ...برای تزئین
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه شیرینی میکادو بدن فر با ماندگاری بالا
شیرینی خرمایی (میکادو)
روشتهیه
حلوا را با دستور دلخواه خود تهیه کنید. بهتر است قوام حلوا طوری باشد که به راحتی بتوان آن را روی نان میکادو مالید.
یک ورق از نان میکادو را روی سطح کار بگذارید و یک لایه نازک از حلوا را یکدست روی آن پخش کنید. ورق دوم را نیز روی آن گذاشته، کمی فشار داده و مجدداٌ یک لایه حلوا بمالید. این کار را تکرار کنید تا تمام لایهها تمام شده و آخرین لایه حلوا باشد. روی میکادو را با یک لایه کیسه فریزر پوشانده و روی آن کتاب نسبتاً سنگینی بگذارید. بعد از چند ساعت با چاقوی برقی یا لیزری یا یک کارد تیز آن را برشهای دلخواه زده و تزئین کنید.
بیشتر بخوانید:
لوز نارگیل خانگی شیرینی مخصوص عید
طرز تهیه لگیمات + شیرینی خوشمزه و پرطرفدار عربی
نکته
نان مورد استفاده شما باید مرغوب باشد تا نرم و خمیری نشود و تردی خود را حفظ کند.
برای تزئین میتوانید روی سطح حلوا یک لایه سوهان عسلی بادامی پودر شده که رنگ طلایی زیبایی دارد، پاشیده و با قدری پودر پسته تزئین کنید.
اگر دوست دارید نانها نرم شوند، لابلای آنها یک لایه نازک شربت بمالید.
منبع : شور و شیرین