شیرینی خرمایی
مواد لازم :
خرما ..............................................۳ عدد
مغز پسته ...................................۱۰۰ گرم
مغز گردو ....................................۱۰۰ گرم
مغز فندق ................................۱۰۰ گرم
مغز بادام شیرین ........................۱۰۰ گرم
نخودچی بدون نمک ....................۵۰ گرم
دارچین.......................................یک چهارم قاشق چای خوری
كنجد.........................................یک چهارم پیمانه
آب انگور تازه...............................یک چهارم پیمانه
نان میكادو ................................به اندازه ی لا زم
روش تهیه :
پوست خرما را بكنید و هسته ی آن را درآورید. آنگاه مغزهای خام و بی نمک را پوست بگیرید و تمام مواد را مخلوط و همه را با هم آسیاب كنید و آب انگور را به آن بیفزائید. حالا خرمای آماده و مغزهای آسیاب شده و آمیخته به آب انگور را، كاملا با هم مخلوط كنید. بعد خمیر حاصل را با كاردک، به صورت یكنواخت روی نان میكادو بمالید و نان دیگری روی آن قرار دهید و این كار را چندبار تكرار كنید. و یک تا دو ساعت آن را در یخچال بگذارید تا كاملا خودش را بگیرد. سپس آن را به اندازه های دلخواه ببرید.
نكته!
این شیرینی برای افرادی كه دچار كم خونی هستند یا اشخاصی كه فعالیت های مغزی زیاد دارند مثل دانشجوها و دانش آموزان و... مفید است.