مواد لازم برای 8 تا 10 نفر
کادایف..................500 گرم
گردوی لهشده.................2 پیمانه
کره آبکرده.................300 گرم
شیر نارگیل................. 1 لیتر
شیر............... نیم لیتر
شکر 1 پیمانه به اضافه .................1 قاشق سوپخوری
گردوی لهشده برای تزیین .................1 پیمانه
بیشتربخوانید:
رول های کرپ با خمیر کادایف
روشتهیه
کادایف را در ظرفی بزرگ و گود گذاشته و با دست خرد کنید. مقداری از کادایف را درون مشت خود قرار دهید و وسط آن گردو گذاشته و مانند دلمه بپیچید، تا وقتی کادایف و گردو تمام شود به پیچیدن ادامه دهید. کادایفهای پیچیدهشده را در ظرف مناسب فر، کنار هم بچینید و روی آنها کره بمالید، سپس در فر از قبل گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار داده و تا وقتی که روی کادایفها سرخ شود بپزید و بعد بگذارید خنک شوند. شیرنارگیل، شیر و شکر را در قابلمهای گود بجوشانید و روی کادایفهای سردشده بریزید. در پایان با گردو تزیین کرده و سرو نمایید.