فرخناز حاتمی:
مواد لازم برای 8 تا 10 نفر
گوشت چرخکرده.............300 گرم
نمک و فلفل..................به میزان لازم
زردچوبه.................1 قاشق چایخوری
رب گوجهفرنگی................... 1 قاشق سوپخوری پر
پیاز داغ......................2 قاشق سوپخوری
فلفل دلمهای رنگی ریز خرد کرده.....................1 پیمانه
پودر آویشن...................یک دوم قاشق چایخوری
قارچ ورقهای سرخکرده................. 1 پیمانه
پنیر موزارلای رنده کرده.................... 1 پیمانه
کادایف..................به میزان لازم
بیشتربخوانید:
رول کرپ با انار؛ یک صبحانه فرانسوی
مواد لازم برای تهیه کرپ
تخممرغ هم زده3............... عدد
شیر1.............. پیمانه
آرد ...............4 تا 5 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل...............به میزان لازم
روشتهیه
گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت پیوسته هم بزنید. آنگاه رب گوجهفرنگی، پیاز داغ، فلفل دلمهای و آویشن را بیفزایید و با هم ترکیب کنید.
سپس از روی حرارت برداشته، قارچ و در نهایت پنیر را اضافه کنید. حالا هر بار یک ورق کرپ را روی میز کار گذاشته، یک قاشق سوپخوری پر از مواد را رویش بریزید و آن را به صورت رول بپیچید. اینک قدری از کادایف را به صورت رشتهای روی میز کار قرار دهید و دور کرپ بپیچید و هر کدام را محکم در سلفون قرار دهید، به شکلی که کادایف کاملا کرپ را بپوشاند. این کار را ادامه دهید تا رولها آماده شوند. آنگاه چند ساعت در فریزر قرار دهید تا یخ بزند. سپس قدری روغن در تابه بریزید و رولها را در آن سرخ کنید.
بیشتربخوانید:
کوزالاک مانتی ترکیه ای + طرز تهیه
روش تهیه کرپ
تمام مواد را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن بالونی بزنید. آنگاه از صافی عبور دهید. حالا تابه مناسبی به قطر 18 سانتیمتر را با برس قدری چرب کنید. روی حرارت بگذارید تا داغ شود. هر بار یک ملاقه کوچک از مواد فراهم کرده، در تابه بریزید و با حرکت دست تمام کف تابه را آغشته کنید. پس از پخت زیر و رو کنید.
خواص فلفل دلمهای
استفاده از فلفل دلمه ای روی مو میتواند در رشد مو از طریق بهبود گردش خون موثر باشد. چند فلفل دلمه ای خشک را در آب بجوشانید و به مدت 5 تا 6 دقیقه آن را رها کنید. بعد از خنک شدن آن را با کمک پنبه روی سر ماساژ دهید و آن را 10 تا 15 دقیقه رها کنید. سپس موها را بشویید. این کار باید دو بار در هفته برای بهترین نتیجه انجام شود.