مواد لازم
کره...............125 گرم
شکر.................150 گرم
تخممرغ.....................یک عدد
گردو خردشده.................80 گرم
شکلات چیپسی................20 گرم
کشمش.............20 گرم
آرد..............300 گرم
بیکینگپودر.....................3 قاشق چایخوری
وانیل.................يكچهارم قاشق چایخوری
شیر..................2 قاشق سوپخوری
خمیر مارسیپان.....................100 گرم
مارمالاد زردآلو.................2 قاشق چایخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کوکی نوتلا خانگی
روشتهیه
شکر، کره را با همزن برقي بزنيد تا سفيد و سبک شود سپس تخممرغ و وانيل را اضافه کرده و مخلوط کنيد. آرد مخلوط شده با بيکينگپودر را به همراه شير، در دو مرحله اضافه کنيد تا خمير حاصل شود. گردو خرد شده، کشمش و شکلات چيپسي را مخلوط کرده و در آخر اضافه کنيد.
از مواد به اندازه يک قاشق چايخوري برداشته و در دست گرد کنيد و روي سيني پوشانده شده با کاغذ روغني به فواصل 5 سانتيمتر از هم قرار دهيد. مارسيپان را با کمي سفيده تخممرغ مخلوط کرده، ورز داده و با وردنه باز کرده و به شکل گل برش زده و با شير روي شيريني بچسبانيد و در فر از پيش گرم شده با دماي 160 درجه سانتيگراد به مدت 15 تا 20 دقيقه قرار داده و پس از پخت، روي آنها را مارمالاد بماليد و کنار بگذاريد تا خنک شود.
براي اين شيريني ميتوانيد از مارسيپان فندقي يا شکلاتي استفاده کنيد.