مواد لازم
مارگارین.....................125 گرم
روغن مایع...............100 میلیلیتر
ماست.................1 پیمانه
سرکه................75 میلیلیتر
تخممرغ...............1 عدد
بیکینگپودر...............10 گرم
آرد...............به مقدار لازم
مغز فندق..................به تعداد لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه تارت شکلاتی بدون پخت
مواد میانی:
کادایف................250 گرم
شکر .................2 قاشق سوپخوری
دارچین ................... یکدوم قاشق چایخوری
مغز گردو..................1 پیمانه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کوکی کاپوچینو
مواد شربت:
آب2................ پیمانه
شکر................3 پیمانه
آب لیموترش..................چند قطره
بیشتربخوانید:
کوکی برانیز
روشتهیه
مارگارین را ذوب کرده و داخل ظرفی بریزید تا سرد شود. روغن مایع، ماست، سرکه، تخممرغ، بیکینگپودر و آرد را به آن افزوده و خمیری که به دست نچسبد، تهیه کنید. روی خمیر را با پارچه نمناکی پوشانده و 20 دقیقه استراحت دهید.
برای مواد میانی، کادایفها را جدا کرده و شکر و دارچین پاشیده و گردو را اضافه کنید.
از خمیر به اندازه نارنگی برداشته و به اندازه نعلبکی باز کرده و داخل آن از مواد میانی قرار داده و ببندید و فرم توپی به آن بدهید.
شیرینیها را داخل سینی فر چرب شده چیده و روی آنها یک عدد فندق قرار داده و داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد و طلایی شود. شیرینیها را از فر خارج کرده و بگذارید تا ولرم شوند و شربت ولرم را روی آنها بریزید.
برای تهیه شربت،آب، شکر و آب لیموترش را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. 20 دقیقه جوشانده و بعد کنار بگذارید تا ولرم شود.