Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 01:15

16
اردیبهشت
شيرينی نارگيلی

شيرينی نارگيلی

كره و پودر قند را خوب بزنيد تا تغيير رنگ داده و سفيد شود. تخم‌مرغ و وانيل را اضافه كرده خوب بزنيد. پودر نارگيل را به كمك ليسك اضافه كرده سپس آرد را نيز بيفزاييد تا به صورت خمير لطيفي درآيد.

مواد لازم

كره............... 185 گرم

پودر قند................ 140 گرم

تخم‌مرغ ..............1 عدد

وانيل.............. 1 قاشق چايخوري

پودر نارگيل ................250 گرم

آرد................... 250 گرم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه گوشفیل با طعم بازاری

 طرز تهیه شیرینی گردویی خانگی

 

 

روش‌تهیه

كره و پودر قند را خوب بزنيد تا تغيير رنگ داده و سفيد شود. تخم‌مرغ و وانيل را اضافه كرده خوب بزنيد. پودر نارگيل را به كمك ليسك اضافه كرده سپس آرد را نيز بيفزاييد تا به صورت خمير لطيفي درآيد. خمير را به قطر 3 سانت باز كنيد. سپس با قالب دلخواه قالب زده و در سيني بچينيد. روي شيريني‌ها را پودر نارگيل و پودر پسته بپاشيد. سپس آنها را در حرارت 350 درجة فارنهايت يا 175 درجة سانتيگراد به مدت 10 دقيقه بپزيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: کیک، کاپ کیک، شیرینی، آموزش شیرینی پزی، طرز تهیه شیرینی نارگیلی، شیرینی نارگیلی، شیرینی بدون فر تعداد بازديد: 223 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز