Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 18:38

6
اردیبهشت
شيرينی اُسكار

شيرينی اُسكار

مخلوط كره و پودر قند را كاملاً هم بزنيد تا حجم آن دوبرابر شود. بعد زرده‌ها را يكي‌يكي اضافه كنيد و به هم زدن ادامه دهيد. هل را افزوده بعد آرد را كم‌كم اضافه كنيد و همچنان هم بزنيد تا خمير يكنواختي به دست آيد. از خمير به اندازه يك گردو برداشته

مواد لازم

زرده تخم‌مرغ....................2 عدد

سفيده تخم‌مرغ...............2 عدد

كره...............150 گرم

آرد..............250 گرم

پودر قند..................100 گرم

هل.................1 قاشق چايخوري

گردو نگيني شده..................250 گرم

 بیشتربخوانید:

کیک زبرا + طرز تهیه

طرز تهیه شیرینی گردویی خانگی

 

 

روش‌تهیه

مخلوط كره و پودر قند را كاملاً هم بزنيد تا حجم آن دوبرابر شود. بعد زرده‌ها را يكي‌يكي اضافه كنيد و به هم زدن ادامه دهيد. هل را افزوده بعد آرد را كم‌كم اضافه كنيد و همچنان هم بزنيد تا خمير يكنواختي به دست آيد. از خمير به اندازه يك گردو برداشته و درون سفيده تخم مرغ به مدت زياد غوطه‌ور كنيد و در گردو نگيني شده بغلطانيد.

شيريني‌هاي خام را در سيني فر چيده و در طبقه وسط فر با حرارت 175 درجه سانتي‌گراد به مدت 20 تا 30 دقيقه بگذاريد تا بپزد و آنها را بعد از پخت و خنك شدن در پودر قند بغلطانيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: شیرینی، شیرینی رژیمی، شیرینی خانگی، شيرينی اُسكار، طرز تهیه، شیرینی بدون فر تعداد بازديد: 131 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز