مواد لازم
آلو قرمز...................... 2 کيلو
شکر.................. يک و نيم کيلو
بیشتر بخوانید:
7فوت کوزه گری پخت مربای توت فرنگی
طرز تهیه مربا هلو ؛ خوش طعم و معطر
مربای توت سیاه + طرز تهیه
روشتهیه
آلو را با يک ليوان آب داخل قابلمهاي بپزيد. اما، در آن را نبنديد. پس از چند دقيقه وقتي آلو نرم شد، آن را از روی حرارت برداريد و از صافي رد کنيد و شيرة آلو را با شکر مخلوط کنيد و روي حرارت زياد بگذاريد. در حين پخت، کف روي آن را جمع کنيد. نبايد زمان پخت طولاني شود تا رنگ مارمالاد حفظ شود. براي اطمينان از پخت مارمالاد يک قاشق چايخوري از آن را در بشقاب بريزيد و ظرف را کج کنيد. اگر کند حرکت کرد غلظت آن خوب است. وقتي مارمالاد هنوز گرم است چند بار آن را با قاشق هم بزنيد و داخل شيشهای که خوب شستهايد و خشک کردهايد بريزيد. سپس در آن را محکم کنيد و داخل يخچال بگذاريد.
نکته: آلو قرمز به اندازة کافي لعاب دارد و مارمالاد شما غلظت مناسبي مانند ژله خواهد داشت.