مواد لازم برای تهیه نقل خانگی
شکر: ۶ لیوان دسته دار
گلوکز یا مقداری کرم تار تار: یک قاشق غذاخوری
بادام کامل: به مقدار لازم
مغز گردوی نصف شده: به مقدار لازم
پسته: به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه گوشفیل با طعم بازاری
طرز تهیه نقل خانگی
در اولین مرحله از طرز تهیه شیرینی خانگی نقل با طعمهای مختلف، باید مقداری آب داخل یک قابلمه یا ماهی تابه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید. گاز را با شعله متوسط روشن کنید و شکر و آب را هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.
با کمک لیسک کنارههای قابلمه را تمیز کنید و اجازه دهید ترکیب آب و شکر به جوش بیاید.
در مرحله دوم باید گلوکز مایع یا کرم تارتار را به ترکیب آب و شکر اضافه کنید و به سرعت مواد را هم بزنید.
آن قدر به این کار ادامه دهید تا وقتی از این ترکیب برمیدارید، بعد از چند دقیقه حالت خمیری و نرم به خود بگیرد.
بعد از آماده شدن مواد نقل شعله گاز را خاموش کنید و آنها را داخل یک ظرف با ارتفاعی حداقل ۴ سانتیمتر بریزید. اجازه دهید مواد نقل کمی خنک شود.
برای درست کردن نقل با طعمهای مختلف، باید مغزها را داخل موادی بریزید که برای نقل تهیه کردهاید.
سپس به آرامی و با کمک یک چاقو یا قاشق کوچک، مغزها را خارج کنید. نقلها را داخل یک ظرف و روی کاغذ روغنی بچینید و بعد از اینکه یک سمت آن ها خشک شد، برگردانید تا سمت دیگر نقل ها هم خشک شود. توجه داشته باشید که نقلها به همان شکلی که شما آنها را میچینید، خشک میشوند. پس سعی کنید آنها را به شکل دلخواه روی کاغذ روغنی قرار دهید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه هوموس لبنانی
فوت و فن پخت حرفه ای مربا خانگی
نکات مهم برای طرز تهیه نقل خانگی
می توانید برای درست کردن نقلهای کوچک از تکههای مغز کوچک مثل خرده گردو، فندق ، پسته و ... استفاده کنید.
اگر دوست دارید نقلهای رنگی درست کنید، میتوانید مقداری زعفران یا رنگ مخصوص غذا به خمیر نقلها اضافه کنید.
برای طعم دادن به نقلها میتوانید در خمیر نقل از دانه گشنیز آسیاب شده، پودر هل، مقداری عصاره بیدمشک یا حتی گل محمدی خشک و هر چیزی که دوست دارید، استفاده کنید.
برای خوش عطر و طعم شدن نقل خانگی میتوانید در مرحله اول به جای اضافه کردن آب به شکر، از گلاب یا عرق بیدمشک استفاده کنید.