هوموس ( یا به املای عربی حمص ، یعنی نخود) یکی از معروف ترین انواع مزه ترکی و عربی است که تا یونان و یوگوسلاوی هم خورنده فراوان دارد. در ادامه طرز تهیه هوموس را به شما آموزش می دهیم
هوموس، حمص
مواد لازم برای تهیه هوموس
نخود پخته : نیم کیلو
ارده : 6 تا7 قاشق غذاخوری
سیر کوبیده : 3، 4 حبه
لیمو : 2 عدد
جعفری و گشنیز : 5، 6 شاخه
فلفل قرمز : یک قاشق چایخوری
روغن زیتون : 4 قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
طرز تهیه هوموس
هوموس ( یا به املای عربی حمص ، یعنی نخود) یکی از معروف ترین انواع مزه ترکی و عربی است که تا یونان و یوگوسلاوی هم خورنده فراوان دارد ، و حال آنکه در ایران چندان شناخته نیست . امتحات این مزه را – هر چند مجانی نیست – نگارنده توصیه می کند.
نخود را یا یک پیمانه از آبی که در آن پخته شده است در «یک دو سه» بگذارید تا خمیر شود .
سپس ارده و آب لیمو و سیر را با اندکی نمک اضافه کنید و باز بگردانید تا مخلوط شود . (اگر مخلوط سفت شد کمی آب نخود اضافه کنید و بگردانید ، ولی زیاد شل نشود) مایه را در بشقاب ته گودی پهن کنید ؛ وسط آن چاله باز کنید و روغن زیتون را در آن چاله بریزید .
فلفل را روی هوموس بپاشید و با برگ جعفری آرایش کنید .