Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 22 اردیبهشت 1403 - 06:08

8
اسفند
طرز تهیه هوموس لبنانی

طرز تهیه هوموس لبنانی

هوموس ( یا به املای عربی حمص ، یعنی نخود) یکی از معروف ترین انواع مزه ترکی و عربی است که تا یونان و یوگوسلاوی هم خورنده فراوان دارد. در ادامه طرز تهیه هوموس را به شما آموزش می دهیم

هوموس ( یا به املای عربی حمص ، یعنی نخود) یکی از معروف ترین انواع مزه ترکی و عربی است که تا یونان و یوگوسلاوی هم خورنده فراوان دارد. در ادامه طرز تهیه هوموس را به شما آموزش می دهیم

 

هوموس، حمص

مواد لازم برای تهیه هوموس

نخود پخته :  نیم کیلو
ارده :  6 تا7 قاشق غذاخوری
سیر کوبیده :  3، 4 حبه
لیمو : 2 عدد
جعفری و گشنیز : 5، 6 شاخه
فلفل قرمز : یک قاشق چایخوری
روغن زیتون : 4 قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم

طرز تهیه هوموس

هوموس ( یا به املای عربی حمص ، یعنی نخود) یکی از معروف ترین انواع مزه ترکی و عربی است که تا یونان و یوگوسلاوی هم خورنده فراوان دارد ، و حال آنکه در ایران چندان شناخته نیست . امتحات این مزه را – هر چند مجانی نیست – نگارنده توصیه می کند.
نخود را یا یک پیمانه از آبی که در آن پخته شده است در «یک دو سه» بگذارید تا خمیر شود .
سپس ارده و آب لیمو و سیر را با اندکی نمک اضافه کنید و باز بگردانید تا مخلوط شود . (اگر مخلوط سفت شد کمی آب نخود اضافه کنید و بگردانید ، ولی زیاد شل نشود) مایه را در بشقاب ته گودی پهن کنید ؛ وسط آن چاله باز کنید و روغن زیتون را در آن چاله بریزید .
فلفل را روی هوموس بپاشید و با برگ جعفری آرایش کنید .
 

برچسب ها: هوموس، طرز تهیه هوموس، هوموس لبنانی، هوموس ترکیه ای، هوموس با نخود تعداد بازديد: 929 تعداد نظرات: 1

نظرات

  • این غذا همون طور ک از اسمش پیداست غذای عرب هاست و عرب های ایران هم اینو درست می کنند . این ترک ها جالبه ...خیلی زرنگند و ماهر ک اینو ب غذای ترکی هم مربوطش کرده اند .

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز