تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
آرد................ ۳۷۵ گرم
دارچین.................. یک دوم قاشق چایخوری
نمک ...................یک دوم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر.................... یک دوم قاشق چایخوری
پودر بادام........... ۷۰ گرم
شکر قهوهای نرم ....................۴۰ گرم
کرة نرم شده....................... ۲۰۰ گرم
پودر شکر.................... ۷۵ گرم
تخم مرغ ...................... 1 عدد
اسانس وانیل..................... یک قاشق چایخوری
اسانس بادام...................... سه قطره
شکلات تلخ آبکرده ......................... ۲۵۰ گرم
روغن مایع..................... یک قاشق سوپخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کوکی کاپوچینو
طرز تهیه
آرد، دارچین، نمک، بیکینگ پودر، پودر بادام و شکر قهوهای را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس تخممرغ، وانیل و اسانس بادام را اضافه کنید و دو دقیقه با سرعت متوسط همزن برقی هم بزنید. حالا مخلوط مواد خشک را به این مایه بیفزائید و با لیسک هم بزنید تا مواد خمیر شود. اکنون خمیر فراهم کرده را در کیسة نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. اینک هر بار به اندازة یک گردو از خمیر بردارید و آن را رول کنید و به اندازة دلخواه برش دهید. آنگاه خمیرهای برش زده را در سینی شیرینیپزی بچینید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید. سپس شیرینیها را از فر درآورید و صبر کنید تا کاملا خنک شوند. حالا شیرینیها را در مخلوط شکلات و روغن مایع بزنید و روی کاغذ روغنی بگذارید. اکنون شیرینیها را بیست دقیقه در یخچال نگه دارید تا شکلات روی شیرینی ببندد.
بیشتربخوانید:
کیک زبرا + طرز تهیه