تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
آرد.................... 180 گرم
پودر کاکائو...................35 گرم
دارچین.................... یکچهارم قاشق چایخوری
نمک................... یکچهارم قاشق چایخوری
بیکینگ سودا.................... یک هشتم قاشق چایخوری
کره ....................180 گرم
شکر دانه ریز....................... 100 گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چیزکیک نیویورکی با پنیر خامهای
روش تهیه
آرد، پودر کاکائو، دارچین، نمک و بیکینگ سودا را در کاسة مناسبی الک کنید. آنگاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد مواد خشک را به آن بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس خمیر فراهم کرده را در قالب به اندازة 20×30 پهن کنید و 15 دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شود. حالا بیسکویت را به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 170 درجة سانتیگراد بپزید. اکنون بیسکویت را از فر در آورید و با چاقو تیز همچنان که گرم است، به اندازة مورد نظرتان برش دهید. در صورت دلخواه بیسکویت را در شکلات آبکرده بغلتانید و با گردو بیارائید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شیرینی گردویی خانگی
طرز تهیه شیرینی دنیش؛ یک شیرینی خوشمزه برای عید نوروز