Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 02:50

16
اسفند
بیسکویت انگشتی شکلاتی

بیسکویت انگشتی شکلاتی

آرد، پودر کاکائو، دارچین، نمک و بیکینگ سودا را در کاسة مناسبی الک کنید. آن‌گاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد مواد خشک را به آن بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد  لازم

آرد.................... 180 گرم

پودر کاکائو...................35 گرم

دارچین.................... یک‌چهارم قاشق چایخوری

نمک................... یک‌چهارم قاشق چایخوری

بیکینگ سودا.................... یک هشتم قاشق چایخوری

کره ....................180 گرم

شکر دانه ریز....................... 100 گرم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه چیزکیک نیویورکی با پنیر خامه‌ای

 

 

روش تهیه

آرد، پودر کاکائو، دارچین، نمک و بیکینگ سودا را در کاسة مناسبی الک کنید. آن‌گاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد مواد خشک را به آن بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس خمیر فراهم کرده را در قالب به اندازة 20×30 پهن کنید و 15 دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شود. حالا بیسکویت را به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 170 درجة سانتیگراد بپزید. اکنون بیسکویت را از فر در آورید و با چاقو تیز همچنان که گرم است، به اندازة مورد نظرتان برش دهید. در صورت دلخواه بیسکویت را در شکلات آبکرده بغلتانید و با گردو بیارائید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه شیرینی گردویی خانگی

طرز تهیه شیرینی دنیش؛ یک شیرینی خوشمزه برای عید نوروز

 

 

برچسب ها: بیسکوییت، بیسکوییت شکلاتی تعداد بازديد: 265 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز