Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 04:30

28
اسفند
شیرینی دنیش؛ یک شیرینی خوشمزه برای عید نوروز

شیرینی دنیش؛ یک شیرینی خوشمزه برای عید نوروز

در گزارش زیر طرز تهیه شیرینی دنیش را به شما آموزش می‌دهیم.

در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه  شیرینی دنیش آشنا کنیم.

مواد لازم

خمیر هزارلا.............. ۱ بسته

مارمالاد مربا............... به مقدار لازم

کره.................... ۱۰۰ گرم

مواد رومال:

تخم مرغ (زرده).................  ۱ عدد

شکر............... به مقدار لازم

کره................ کمی

شکلات چیپسی................ به مقدار لازم

 
 

 

طرز تهیه

خمیر هزارلا رو به شکل مستطیل برش بزنید و یک تیکه کره یک طرفش بزارید و تا بزنید به شکلی که مربع بشه (کره بینش خوش طعم میکنه. سعی کنید که دو لبه کامل به هم بچسبه)

برای رومال زرده تخم مرغ و شکر رو هم بزنید که طعم بد تخم مرغ بره و روی شیرینی بزنید و توی فر ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بپزید (دما و زمان بستگی به فر داره)

بعد پخت و سرد شدن کامل شیرینی ها، با برس مقدار کمی کره روی شیرینی‌ها بزنید. بعد وسط شیرینی رو به انداره سر یه اسکان کوچیک اندازه بزنید و خمیرشو بدین داخل شیرینی و داخل حفره رو مارمالاد بریزید و با شکلات چیپشی آب شده تزیین کنید. نوش جان

سایر نکات

حتما حتما دو طرف هزارلارو که تا دادین بچسبونید وگرنه نون بالا آمده و بد فرم میشه. کره رو هم قشنگ فشار بدین که بچسبه

بیشتربخوانید:

طرز تهیه شیرینی ساق عروس

طرز تهیه‌ی شیرینی گوشفیل خانگی

طرز تهیه شیرینی‌ترخانگی با طعم قنادی

 

 

تعداد بازديد: 655 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز