مواد لازم
آرد.......................220 گرم
پودركاكائو......................12 گرم
بيكينگپودر.....................يك قاشق چايخوري
جوششيرين...........................يكدوم قاشق چايخوري
پودر دارچين........................يك قاشق چايخوري
جوز هندي........................يكچهارم قاشق چايخوري
ادويه بهارات.............................يكهشتم قاشق چايخوري
شكر......................دو سوم پيمانه(140 گرم)
شير كمچرب............................يكسوم پيمانه
روغن مايع..................2 قاشق سوپخوري
سفيدهي تخممرغ.....................2 عدد
وانيل..........................يكچهارم قاشق چايخوري
رندهي پوست پرتقال تازه ..........................يكدوم قاشق چايخوري
كدوی ريز رنده شده با پوست........................ يك پيمانه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چیزکیک زنجبیلی با پایه کیک در فر
طرز تهیه کیک ردولوت
روشتهیه
فر را با حرارت 175 درجهي سانتي گراد(350 درجهي فارنهايت) گرم كرده و قالب 20 سانتيمتري چهارگوش را با روغن اسپري كنيد. در ظرف بزرگي آرد، پودركاكائو، بيكينگپودر، جوششيرين، پودر دارچين، جوزهندي و بهاران را مخلوط كنيد. بقيهي مواد به غير از كدو را مخلوط و با همزن دستي بزنيد. كدوی رنده شده را نیز اضافه کرده و در آخر مخلوط آرد را اضافه کنید و تا حدي كه يكدست شود، مخلوط نماييد. مایه کیک را در قالب ريخته و در طبقهي اول فر به مدت 30 دقيقه يا تا زمانيكه خلال دندان از مركز كيك تميز بيرون آید، بپزيد. کیک را در قالب روي پنجره فلزي كاملاً خنك كرده و به 16 برش تقسيم كنيد.
نکته: ادويه بهارات را ميتوانيد از عطاريها تهيه كنيد.