مواد لازم براي پخت كيك اسفنجي:
تخممرغ.............. 6 عدد
شكر1.................... پيمانه
آرد......................2 پيمانه
بيكينگپودر......................1 قاشق چايخوري
وانيل........................يكچهارم قاشق چايخوري
آب......................يكچهارم پيمانه
روغن مايع..........................يكچهارم پيمانه
بیشتربخوانید:
باتر کریم وانیلی؛ سادهترین روش برای تزئین کیک
کیک با تزئین فوندانت
کیک با تزئین فوندانت و کدو های مارسیپان
روشتهیه
كيك اسفنجي را به شكل بيضي(شكل هندوانه) برش دهيد و اسفنجها را روي يكديگر قرار دهيد و قسمتهاي اضافي را به كمك چاقوي ارهاي برش دهيد. بعد اسفنجها را به صورت افقي (برشهاي 2 سانتيمتري) برش دهيد. سپس لابهلاي اسفنجها را با خامة فرم گرفته بكشيد و روي همديگر قرار دهيد (ميتوانيد لابهلاي كيك از گردو، موز، آناناس، شكلات و توتفرنگي و 000 استفاده كنيد در نهايت قسمتهاي اضافي را به كمك چاقوي ارهاي ببريد كه كاملاً شكل هندوانه به خودش بگيرد. سپس روي كيك را خامه فرمگرفته بكشيد و به كمك پالت با نوار(روبان) استفاده كنيد و سطح روي كيك را كاملاً صاف كنيد. سپس براي رنگ روي كيك هندوانه از آب و رنگ مجاز خوراكي استفاده كنيد و به كمك آبپاش روي سطح كيك بپاشيد سپس هندوانه را به كمك چاقو ارهاي برش دهيد و براي داخل كيك هندوانه از رنگ قرمز و خامه فرم گرفته استفاده كنيد و براي دانههاي هندوانه از شكلات قهوهاي استفاده كنيد.