کیک با تزئین فوندانت و کدو های مارسیپان
مواد لازم برای 10-12 نفر :
كیك كرهای یا اسفنجی به قطر ۲۵ سانتیمتر...................................... ۱ عدد
صفحهی زیر كیك به قطر ۳۵ سانتیمتر.............................................. ۱ عدد
مارمالاد زردآلو .............................................................................به میزان لازم
خمیر فوندانت............................................................................. در حدود ۱ كیلوگرم
مارسیپان................................................................................. ۵۰۰ گرم
رنگ سبز خوراكی
رنگ نارنجی خوراكی
برگ پاپیتال............................................................................ به میزان لازم
روش تهیه:
كیك آماده را روی صفحهی مورد نظر قرار دهید و آن را با مارمالاد زردآلو مرطوب سازید. خمیر فوندانت را با وردنه در سطحی كه پودر قند پاشیدهاید، باز كنید. حالا آن را روی كیك قرار دهید تا سطح و اطراف آن را بپوشاند. بعد اضافیهای خمیر را ببرید. مقداری از مارسیپان را نیز به رنگ سبز درآورید و با آن توپهای كوچكی بسازید. باقیماندهی مارسیپان را نارنجی كنید و در اندازههای مختلف به شكل توپ درآورید و با خلال چوبی، خطوطی مانند كدو روی آنها ایجاد نمائید. حالا در وسط هر یك، از توپهای سبزرنگ، به شكل ساقهی كدو بچینید. برگهای پاپیتال را بشوئید و خشك نمائید. اكنون روی كیك را با كدوها و برگهای طبیعی تزئین كنید.