تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
خامة صبحانه.................... 750 گرم
اسانس وانیل ....................یک دوم قاشق چایخوری
زردة تخم مرغ................... 7 عدد
شکر.................. 110 گرم
شکر قهوه ای..................... 65 گرم
بیشتر بخوانید:
فوت و فن پخت حرفه ای مربا خانگی
روش تهیه
خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. آنگاه وانیل را به آن بیفزایید و ظرف را از روی حرارت بردارید. حالا زردة تخممرغها و شکر را با همزن برقی بزنید تا رنگش روشن شود. سپس خامة گرم را به آن بیفزائید و این مایه را چند دقیقه روی بخار آب جوش قرار دهید و هم بزنید. اکنون مایة کرم بروله را درون قالبهای مخصوص آن بریزید و روی قالبها را با فویل بپوشانید. قالبها را در ظرف مناسبی قرار دهید و تا نیمة ظرف آب جوش بریزید. اینک کرم بروله را در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت 40 دقیقه بپزید. کرم بروله را بعد از خنک شدن، در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود. هنگام مصرف روی هر کدام قدری شکر قهوهای بپاشید و به کمک تورچ شکر را کامل کنید.
یادآوری: تورچ (Torch) وسیلهایست که با ایجاد شعله برای مصارف مختلف بکار گرفته میشود.
بیشتر بخوانید:
مُظافر (عربی)
طرز تهیهی شیرینی گوشفیل خانگی
طرز تهیه فالوده شیرازی