Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 19:13

20
دی
کرم بروله

کرم بروله

خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. آن‌گاه وانیل را به آن بیفزایید و ظرف را از روی حرارت بردارید. حالا زردة تخم‌مرغ‌ها و شکر را با همزن برقی بزنید تا رنگش روشن شود.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

خامة صبحانه.................... 750 گرم

اسانس وانیل ....................یک دوم  قاشق چایخوری

زردة تخم مرغ................... 7 عدد

شکر.................. 110 گرم

شکر قهوه ای..................... 65 گرم

 بیشتر بخوانید:

فوت و فن پخت حرفه ای مربا خانگی

 

 

 

روش تهیه

خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. آن‌گاه وانیل را به آن بیفزایید و ظرف را از روی حرارت بردارید. حالا زردة تخم‌مرغ‌ها و شکر را با همزن برقی بزنید تا رنگش روشن شود. سپس خامة گرم را به آن بیفزائید و این مایه را چند دقیقه روی بخار آب جوش قرار دهید و هم بزنید. اکنون مایة کرم بروله را درون قالب‌های مخصوص آن بریزید و روی قالب‌ها را با فویل بپوشانید. قالب‌ها را در ظرف مناسبی قرار دهید و تا نیمة ظرف آب جوش بریزید. اینک کرم بروله را در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت 40 دقیقه بپزید. کرم بروله را بعد از خنک شدن، در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود. هنگام مصرف روی هر کدام قدری شکر قهوه‌‌ای بپاشید و به کمک تورچ شکر را کامل کنید.

یادآوری: تورچ (Torch) وسیله‌ایست که با ایجاد شعله برای مصارف مختلف بکار گرفته می‌شود.

بیشتر بخوانید:

مُظافر (عربی)

طرز تهیه‌ی شیرینی گوشفیل خانگی

طرز تهیه فالوده شیرازی

 

برچسب ها: دسر، آموزش شیرینی پزی، کرم بروله، طرز تهیه کرم بروله تعداد بازديد: 260 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز