Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 06:09

23
اردیبهشت
مُظافر (عربی)

مُظافر (عربی)

كره، رشته‌ی كدائف، خلال پسته و خلال بادام را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم 3 دقیقه تفت دهید.آن‌گاه شیر، شكر، عسل و زعفران را بیفزائید و به آرامی هم بزنید تا رشته بپزد و شیر تبخیر شود.

مواد لازم :

كره............... 70 گرم

رشته‌ی كدائف.................. 100 گرم

خلال پسته.............. 2 قاشق سوپخوری

خلال بادام.................. 2 قاشق سوپخوری

شیر............... 1 لیتر (4 پیمانه)

شكر................ 180 گرم

عسل.............. 3 قاشق سوپخوری

زعفران حلكرده................. 1 قاشق سوپخوری

خلال پسته و بادام برای تزئین................. به میزان لازم

عسل................. برای تزئین 1 قاشق سوپخوری

 بیشتر بخوانید:

قطایف شیرینی عربی؛ مخصوص ماه مبارک رمضان

لگیمات؛ دسر مخصوص ماه رمضان

طرز تهیه‌ی حلوا شعریه؛ دسر خوشمزه عربی

كره، رشته‌ی كدائف، خلال پسته و خلال بادام را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم 3 دقیقه تفت دهید.

 

آن‌گاه شیر، شكر، عسل و زعفران را بیفزائید و به آرامی هم بزنید تا رشته بپزد و شیر تبخیر شود.

 

حالا مظافر را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با خلال پسته، بادام و عسل بیارائید.

 

یاد‌آوری: رشته‌ی كدائف را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه كنید و اگر در دسترس نبود از ورمیشل استفاده كنید.

 

روزه داران بخوانند :

بعد از شكستن روزه، چشیدن نمك و نوشیدن جرعه‌ای آب گرم در وعده‌ی افطار، استفاده از شیر و خرما یا یك قاشق مربا یا عسل،‌یا شیر و كشمش و یا شیر موز جهت تأمین قند مورد نیاز مغز و بدن بسیار مناسب است.

 

در صورت عدم تحمل شیر، آبمیوه‌ی طبیعی و خانگی، سوپ سبك، فرنی یا شیربرنج غنی شده با خلال بادام پوست كنده و آسیاب شده بسیار مناسب است.

 

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: دسر، دسر عربی، کدائف، رشته کدائف، مُظافر تعداد بازديد: 461 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز