مواد لازم :
كره............... 70 گرم
رشتهی كدائف.................. 100 گرم
خلال پسته.............. 2 قاشق سوپخوری
خلال بادام.................. 2 قاشق سوپخوری
شیر............... 1 لیتر (4 پیمانه)
شكر................ 180 گرم
عسل.............. 3 قاشق سوپخوری
زعفران حلكرده................. 1 قاشق سوپخوری
خلال پسته و بادام برای تزئین................. به میزان لازم
عسل................. برای تزئین 1 قاشق سوپخوری
بیشتر بخوانید:
قطایف شیرینی عربی؛ مخصوص ماه مبارک رمضان
لگیمات؛ دسر مخصوص ماه رمضان
طرز تهیهی حلوا شعریه؛ دسر خوشمزه عربی
كره، رشتهی كدائف، خلال پسته و خلال بادام را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم 3 دقیقه تفت دهید.
آنگاه شیر، شكر، عسل و زعفران را بیفزائید و به آرامی هم بزنید تا رشته بپزد و شیر تبخیر شود.
حالا مظافر را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با خلال پسته، بادام و عسل بیارائید.
یادآوری: رشتهی كدائف را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه كنید و اگر در دسترس نبود از ورمیشل استفاده كنید.
روزه داران بخوانند :
بعد از شكستن روزه، چشیدن نمك و نوشیدن جرعهای آب گرم در وعدهی افطار، استفاده از شیر و خرما یا یك قاشق مربا یا عسل،یا شیر و كشمش و یا شیر موز جهت تأمین قند مورد نیاز مغز و بدن بسیار مناسب است.
در صورت عدم تحمل شیر، آبمیوهی طبیعی و خانگی، سوپ سبك، فرنی یا شیربرنج غنی شده با خلال بادام پوست كنده و آسیاب شده بسیار مناسب است.