تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
شکلات تلخ یا شیری (خرد کرده) ...............130 گرم
پودر کاکائو ........1 قاشق چایخوری
پودر زنجفیل................. 1 قاشق چایخوری
گردوی خرد کرده................ 80 گرم
آرد............... 250 گرم
پودر شکر ................. 200 گرم
گردوی پودر کرده.............. 50 گرم
آرد ذرت ............. 100 گرم
بیکینگپودر ...................دو و یکدوم قاشق چایخوری
وانیلین............... یکچهارم قاشق چایخوری
کرة آبکرده.................. 250 گرم
تخممرغ................ 5 عدد
بیشتربخوانید:
کیش کدوی حلوایی+طرز تهیه
روش تهیه
قالب مافین را با کپسولهای کاغذی بپوشانید و فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. آنگاه شکلات را همراه با پودر کاکائو و زنجفیل به روش بنماری حل کنید و گردوی خرد کرده را به آن بیفزائید. سپس هر بار به اندازة یک گردو از مخلوط فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید و در کپسولها قرار دهید. حالا آرد، پودر شکر، گردوی پودر کرده، آرد ذرت، بیکینگپودر و وانیلین را با هم مخلوط کنید و این مخلوط را همراه با کره و تخممرغها با همزن برقی بزنید تا مایة صاف و یکدستی حاصل شود. آنگاه مایع فراهم کرده را در قالبها بریزید به گونهای که یکسوم از سر قالبها خالی بماند. سپس کیکها را به مدت 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید. این کیکها را روی پنجرة سیمی خنک کنید و رویشان را با خامة فرم گرفته تزئین کنید.
بیشتربخوانید:
مافین فرانسوی +طرز تهیه
طرز تهیه مافین پیتزایی قارچ و مرغ