تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
شیر................... 460 میلی لیتر
زردة تخم مرغ................ 4عدد
شکر................ 50 گرم
نشاستة ذرت................. 1 قاشق سوپخوری
شکلات شیری خرد کرده................ 150 گرم
پودر ژلاتین............... 1 قاشق سوپخوری
آب سرد.............. 60 میلی لیتر (یکچهارم پیمانه)
خامة فرم گرفته............... 120 گرم
سفیدة تخم مرغ................. 6 عدد
بیشتربخوانید:
سوفله سبزیجات
روش تهیه
10 ظرف مناسب سوفله را بردارید و دیوارة خارجی آنها را با فویل بپوشانید. به گونهای که دیوارة بلند برای ظرف ایجاد شود. آنگاه داخل ظرف سوفله و فویل را اندکی چرب کنید. حالا شیر را بجوشانید و زردة تخممرغها، شکر و نشاستة ذرت را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا زردهها کمرنگ و غلیظ شوند. سپس این مخلوط را به آرامی به شیر داغ بیفزائید و پیوسته هم بزنید. مراقب باشید که مایه نجوشد! اکنون ظرف را از روی حرارت بردارید و شکلات را به مایة فراهم کرده بیفزائید و مخلوط کنید تا شکلات حل شود. اکنون پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا ژلاتین شفاف شود. سپس آن را درون مایة سوفله بریزید. حالا خامه را نیز افزوده و مخلوط کنید. آنگاه سفیدة تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و بعد آن را به آرامی به سوفله بیفزائید و با لیسک مخلوط کنید. اینک سوفله را در ظرفهای مخصوص بریزید و دستکم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا ببندد. هنگام مصرف، فویل را به آرامی باز کنید و سوفله را با شکلات رنده کرده بیارائید.
بیشتربخوانید:
سوفله ترهفرنگی
مینیسوفله شکلاتی
سوفته شکلات