سوفله ترهفرنگی
مواد لازم برای 4 نفر:
كره.................................. 30 گرم
ترهفرنگی كوچك.............. 300 گرم
خامه.............................. 75 گرم
تخممرغ ...........................4 عدد
جوزهندی .......................به میزان لازم
نمك و فلفل.................... به میزان لازم
روش تهیه:
قسمت ریشه و قسمت سبز ترهفرنگی را جدا كنید؛ قسمت سفیدرنگ آن را به صورت حلقههای نازك برش داده و در آب خیس كرده و خوب بشوئید، سپس در آبكش ریخته و صبر كنید تا آب اضافه آن برود؛ در تابه كره بریزید و ترهها را تفت دهید تا كمی نرم و شفاف شود، مقداری نمك روی آن بپاشید و صبر كنید تا سرد شود.
چهار ظرف مناسب سرو انتخاب كنید، ته و دیوار ظرف را با كره چرب كنید. ترهفرنگیها را در چهار ظرف ریخته و روی هر كدام مطابق تصویر یك عدد تخممرغ قرار دهید و روی آن یك قاشق خامه ریخته و كمی جوز هندی و نمك بپاشید و ظرفها را داخل یك سینی كه تا نیمه آب ریختهاید قرار دهید تا تخممرغها بسته شود؛ سپس از فر بیرون آورید و همراه نان سرو نمایید.
نكته تغذیهای:
ترهفرنگی همانند سیر، پیاز و موسیر خاصیت ضدسرطانی داشته و در ضمن باعث پایین آمدن چربی خون نیز میشود.