سوفله سبزیجات
مــواد لازم:
هویج نگینی خردشده 3 قاشق سوپخوری
قارچ خلالی خردشده 150 گرم
گل كلم خردشده 150 گرم
كلم بروكلی خردشده 50 گرم
نخود فرنگی 2 قاشق سوپخوری
پیازچه خردشده 2 قاشق سوپخوری
سفیده تخم مرغ 5 عدد
كره 50 گرم
آرد 2 قاشق سوپخوری
شیر یك و نیم پیمانه
نمك و فلفل به مقدار لازم
زرده تخم مرغ 4 عدد
پنیر موزارلا 200 گرم
تمامی سبزیجات را بخارپز نمایید. سفیدههای تخم مرغ را با 1 قاشق آبلیمو در ظرف بریزید و با همزن بزنید تا كاملا سفت و سفید شود. كره را روی حرارت قرار دهید و آرد را به آن بیفزایید و هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس شیر را كمكم اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشود. آنگاه نمك و فلفل را بیفزایید و پس از آنكه كمی سرد شد، زردههای تخممرغ را به همراه نیمی از پنیر موزارلا اضافه كنید و هم بزنید. حالا تمامی سبزیجات بخارپز شده و بعد پیازچه خرد شده و در پایان، سفیدههای فرم گرفته را بیفزایید و آهسته هم بزنید تا پف سفیدهها نخوابد. كف ظرف پیركس را چرب نمایید و مایه سوفله را در ظرف بریزید. اكنون روی سطح آن را با پنیر موزارلا بپوشانید و ظرف را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه قرار دهید.