Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 21:21

18
دی
سوفله سبزیجات

سوفله سبزیجات

طرز تهیه سوفله سبزیجات

 سوفله سبزیجات

 

   

مــواد لازم:

 هویج نگینی خردشده     3 قاشق سوپخوری

قارچ خلالی خردشده     150 گرم

گل كلم خردشده     150 گرم

كلم بروكلی خردشده     50 گرم

نخود فرنگی     2 قاشق سوپخوری

پیازچه خردشده     2 قاشق سوپخوری

سفیده تخم مرغ     5 عدد

كره     50 گرم

آرد     2 قاشق سوپخوری

شیر     یك و نیم پیمانه

نمك و فلفل     به مقدار لازم

زرده تخم مرغ     4 عدد

پنیر موزارلا     200 گرم

 

تمامی سبزیجات را بخارپز نمایید. سفیده‌های تخم مرغ را با 1 قاشق آبلیمو در ظرف بریزید و با همزن بزنید تا كاملا سفت و سفید شود. كره را روی حرارت قرار دهید و آرد را به آن بیفزایید و هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس شیر را كم‌كم اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشود. آنگاه نمك و فلفل را بیفزایید و پس از آنكه كمی سرد شد، زرده‌های تخم‌مرغ را به همراه نیمی از پنیر موزارلا اضافه كنید و هم بزنید. حالا تمامی سبزیجات بخارپز شده و بعد پیازچه خرد شده و در پایان، سفیده‌های فرم گرفته را بیفزایید و آهسته هم بزنید تا پف سفیده‌ها نخوابد. كف ظرف پیركس را چرب نمایید و مایه سوفله را در ظرف بریزید. اكنون روی سطح آن را با پنیر موزارلا بپوشانید و ظرف را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه قرار دهید.

برچسب ها: هویج، قارچ، سفیده تخم مرغ، گل كلم، سوفله سبزیجات تعداد بازديد: 935 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز