مواد لازم
كره .................150 گرم
پودر قند.................7 قاشق غذاخوري
زردة تخممرغ..................3 عدد
تخممرغ كامل................ 1 عدد
وانيل..................يك هشتم قاشق چايخوري
آرد................ چهار و نيم پيمانه
بكينگپودر................ 1 قاشق چايخوري
مواد لازم براي روي خمير:
مارمالاد سيب................. 1 پيمانه
خلال بادام..................نصف پيمانه
زردة تخممرغ ....................1 عدد
شير................. 1 قاشق غذاخوري
پودر قند.................... 1 قاشق چايخوري
بیشتربخوانید:
روشتهیه
كره را با پودر قند بزنيد. زردهها و تخممرغ كامل را اضافه كنيد. سپس وانيل، آرد و بكينگپودر را بيفزاييد. به اين ترتيب خمير نرم و صافي به دست آيد. يك سوم از خمير را در نايلون پيچيده و در فريزر بگذاريد.
كف سيني 30 در 40 سانتيمتر را چرب كرده و دو سوم باقيماندة خمير را به طور يكنواخت كف سيني پهن كنيد. روي خمير را با مارمالاد سيب بپوشانيد. سپس خلال بادام را روي خمير بريزيد. خمير را پس از 20 دقيقه از فريزر بيرون آوريد و روي مارمالاد رنده كنيد. زردة تخممرغ، شير و پودر قند را با هم زده و سطح شيريني را به كمك قلممو با اين مايه آغشته كنيد. شيريني را در طبقة وسط فر و با حرارت 180 درجة سانتيگراد به مدت 20 تا 30 دقيقه بپزيد. بعد از پخت شيريني را به شكل دلخواه برش بزنيد.