Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 23:09

13
اردیبهشت
طرز تهیه شیرینی کاسترد خانگی

طرز تهیه شیرینی کاسترد خانگی

در گزارش زیر طرز تهیه شیرینی کاسترد را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش غذاپز  کاسترد، ترکیبی از پودر نشاسته و رنگ زرد خوراکی و مواد دیگه‌ای هست، که بیشتر برای تهیه‌ی دسر به کار میره. از کاربرد‌های دیگه پودر کاسترد، استفاده در تهیه‌ی کیک و شیرینیه که هم بافت‌شون رو تردتر می‌کنه و هم رنگ زعفرونی به اون‌ها می‌ده. شیرینی کاسترد خونگی با این که تنها دو قاشق غذاخوری پودر کاسترد داره، اما طعم و عطر کاسترد رو داره و بسیار خوشمزه و نرمه. شما می‌تونید این شیرینی رو به راحتی در منزل درست کنید و از طعم اون لذت ببرید. برای آشنایی با طرز تهیه شیرینی کاسترد خانگی عید نوروز، با ما همراه باشین.

مواد لازم

 ۲ و ۱/۲ پیمانه................ آرد (سفید قنادی)

۱ پیمانه................... پودر شکر

۱ پیمانه.................. پودر کاسترد

۳۰۰ گرم................... کره

۱ قاشق چای خوری.................. وانیل

به مقدار لازم................ شکلات (آب شده)

به مقدار لازم .............پودر پسته (برای تزیین)

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه گوشفیل با طعم بازاری

 

 دستور تهیه

پودر کاسترد، آرد و پودر شکر را با هم الک کرده و وانیل و کره رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا خمیری لطیف و نرم به دست بیاد.

خمیر رو زیاد ورز نمیدیم که به روغن بیفته.

خمیر رو می‌تونیم نیم تا یک ساعت در یخچال بگذاریم یا همان لحظه قالب بزنیم.

اما بهتره کمی در یخچال خمیر رو استراحت بدیم. بعد به اندازه یه گردو از خمیر برداشته و گرد میکنیم و بین دو کف دست کمی پهن کرده روی اون رو به وسیله چنگال خطوطی ایجاد میکنیم.

بعد در فر که از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت زمان ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار میدیم.

بعد از آماده شدن و سرد شدن در شکلات آب شده فرو کرده و با پودر پسته تزیین میکنیم.

شیرینی کاسترد جذابمون امادست. امیدوارم لذت برده باشین.

نکات مهم
راز خوشمزگی

اگه پودر کاسترد ندارید، به همون اندازه نشاسته ذرت و کمی زعفران اضافه کنید.
شیرینی خانگی رو در ظرف دربسته در دمای محیط به مدت دو هفته نگهداری کنید.

برچسب ها: شیرینی خانگی، کرم کاستارد تعداد بازديد: 638 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز