مواد لازم
كره.................... 125 گرم
آرد................... 200 گرم
پودر قند................... 70 گرم
زردة تخممرغ................... 2 عدد
رندة پوست ليمو................. 1 عدد
نمك....................يك هشتم قاشق چايخوري
آب پرتقال يا آب سرد .................نصف پيمانه
زردة تخممرغ.................. 1 عدد براي تزيين
پودر قند ...............1 قاشق مرباخوري براي تزيين
كنجد مقداري....................... براي تزيين
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شیرینی ساق عروس
طرز تهیهی شیرینی گوشفیل خانگی
فرنی فنجانی آرد گندم
روشتهیه
ابتدا كره را تكهتكه كنيد. بعد آرد الك شده را با كره مخلوط كنيد. وسط خمير را كمي گود كرده زرده و پودر قند و رندة پوست ليمو و نمك را اضافه كنيد. خمير را ورز دهيد تا لطيف شود. بعد كمكم آب پرتقال را اضافه كنيد و سپس با ماسورة ساده به شكل S قيف بزنيد. بعد روي خمير را زرده بكشيد. از كنجد يا بادام خرد شده براي تزيين استفاده كنيد. شيريني را در طبقة وسط فر با حرارت 175 درجة سانتيگراد به مدت 10 تا 12 دقيقه قرار دهيد.