Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 23:25

18
اردیبهشت
فرنی فنجانی آرد گندم

فرنی فنجانی آرد گندم

آن‌گاه فرنی را پیوسته هم بزنید تا بجوشد، بپزد و غلیظ شود. سپس وانیل و کره را افزوده و مخلوط کنید و بعد ژلاتین خیسانده را بیفزائید و هم بزنید.

افسانه ظروفی

 موادلازم :

شیر........ 1 لیتر(4پیمانه)

شکر............ 200 گرم

آرد گندم............. 150 گرم

وانیل شکری............. 1 پاکت (2 قاشق چایخوری)

کره............ 1 قاشق سوپخوری

ژلاتین.............. 2 ورق

نارگیل............... به میزان لازم

توت‌فرنگی............ به میزان لازم

 

طرزتهیه :

شیر، شکر و آرد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شود.

 

آن‌گاه فرنی را پیوسته هم بزنید تا بجوشد، بپزد و غلیظ شود. سپس وانیل و کره را افزوده و مخلوط کنید و بعد ژلاتین خیسانده را بیفزائید و هم بزنید.

 

اکنون فرنی را در قالب‌های مورد نظرتان بریزید و یک شب در یخچال نگه دارید.

 

حالا فرنی‌ها را از قالب‌ها جدا کنید و در نارگیل بغلتانید. اینک فرنی فنجانی را در ظرف مناسبی بچینید و با توت فرنگی بیارائید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: فرنی، طرز تهیه فرنی، فرنی با آرد گندم، فرنی قالبی، فرنی سه رنگ، فرنی فنجانی تعداد بازديد: 648 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز