شیرینی ساق عروس دستور پختی بسیار آسان و کم هزینه دارد. با صرف زمان و انرژی بسیار کمی، بهترین نتیجه را به دست میآورید. در ادامه با ما همراه باشید تا یکی از شیرینیهای نوروزی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه شیرینی ساق عروس:
۱ آرد............... ۱ کیلو الک شده
۲ پودرقند............ ۶ قاشق غذا خوری سرپر
۳ وانیل.......... ۱ قاشق چای خوری
۴ گردو نگینی خرد شده.............. به مقدارلازم
۵ پودر هل............... ۱/۲ قاشق چای خوری
۶ روغن جامد................. ۵۰۰ گرم
طرز تهیه:
کره و روغن را با همزن کمی میزنیم تا باز شود.
سپس پودر قند و اصافه میکنیم و آنقدر میزنیم تا خوب مخلوط بشن.
همزن رو خاموش کرده.
وانیل و هل رو اضافه میکنیم.
نصف آرد رو اضافه کرده با لیسک هم میزنیم.
بقیه آرد رو. کم کم اضافه میکنیم تا جاییکه بدست نچسبه.
خمیر رو تو نایلون فریزر پهن مب کنیم میزارم تو یخچال دو ساعت استراحت کنه.
توپکهای کوچیک از خمیر برمی داریم با دست صافش میکنیم و وسطش ۱ تیکه گردو میذاریم بعد خمیرو دور گردو میپیچیم به حالت بیضی و تو سینی فر میچینیم.
درجه فر ۱۷۰ بمدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه.
بعد از پختش ساق عروسو تو پودر قند میغلتونیم.
اگر خمیر شله و بدست میچسبه کمی آرد اضافه میکنیم.
منبع: کیک یار