Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 02:45

7
دی
چیزکیک کلاسیک

چیزکیک کلاسیک

بیسکوئیت پودر شده و کره ذوب شده خنک را مخلوط کرده و کف قالب کمربندی 23 سانتیمتری ریخته و پرس کنید و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.

مواد لازم

بیسکوئیت پودر شده .....................250 گرم

کره ذوب شده................. 100 گرم

پنیر خامه‌ای .................500 گرم

شکر............... 225 گرم

خامه شیرین شده................. 350 گرم

آب لیموترش.................. 3 قاشق سوپخوری

پودر ژلاتین................ 4 قاشق چایخوری

آب سرد.................. 4/1 پیمانه

مارمالاد................ جهت تزئین

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه چیز کیک یخچالی

آموزش تهیه چیز کیک یخچالی

 

 

روش‌تهیه

بیسکوئیت پودر شده و کره ذوب شده خنک را مخلوط کرده و کف قالب کمربندی 23 سانتیمتری ریخته و پرس کنید و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.

پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و کنار بگذارید تا اسفنجی شود سپس روی بخار آب قرار دهید تا پودر ژلاتین حل و شفاف شود و پس از آن، ظرف را کنار بگذارید تا خنک شود. پنیر خامه‌‌ای و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آب لیموترش را اضافه کرده و مخلوط کنید. ژلاتین خنک شده را نیز به مخلوط اضافه کنید. حال، خامه شیرین شده فرم داده شده را مرحله‌‌ای اضافه کرده و با لیسک به حالت دورانی مخلوط کنید.

مخلوط آماده را روی لایه بیسکوئیتی ریخته و سطح آنرا صاف کرده و به مدت 3 تا 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید و در نهایت آنرا از قالب جدا کرده و با مارمالاد و یا میوه تازه، تزئین کنید.

 بیشتربخوانید:

 

 

چند نکته‌‌:

1) توصیه می‌‌شود در تهیه چیزکیک از قالبهای کمربندی استفاده شود و با توجه به مقدار مواد لایه زیرین و رویه، از قالب با ابعاد مناسب استفاده گردد به گونه‌‌ای که ضخامت دسر حاصله، متناسب گردد.

2) بهتر است از بیسکوئیت شیرین جهت لایه زیرین چیزکیک، استفاده کنید.

3) برای بهتر خارج کردن چیزکیک آماده شده از قالب، کف قالب کمربندی را میتوان با فویل پوشاند.

4) در صورتیکه لایه زیرین چیزکیک دیواره های قالب را نیز بپوشاند، نیازی به چرب کردن کف قالب نیست.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش شیرینی پزی، چیزکیک، چیزکیک یخچالی تعداد بازديد: 197 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز