Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 20:52

23
آذر
کیک لیموترش

کیک لیموترش

ابتدا کره و شکر را خوب بزنید. وانیل و تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه اضافه کنید. سپس شیر را بیافزایید. آرد و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کرده و الک کنید. آرد را نیز به همراه آب‌لیمو به مخلوط فوق اضافه کرده و خوب هم بزنید.

مواد لازم برای 8  تا 10 نفر

کره‌ی نرم..................... 150 گرم

شکر................250 گرم

آب لیموترش.................یک‌چهارم پیمانه

وانیل...................کمی

تخم‌مرغ................. 3 عدد

شیر......................یک‌دوم پیمانه یا 125 میلی‌لیتر

بیکینگ‌پودر.........................2 و یک‌دوم قاشق مرباخوری

آرد........................300 گرم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه چیزکیک زنجبیلی با پایه کیک در فر

طرز تهیه کیک ردولوت

 

 

روش‌تهیه

ابتدا کره و شکر را خوب بزنید. وانیل و تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه اضافه کنید. سپس شیر را بیافزایید. آرد و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کرده و الک کنید. آرد را نیز به همراه آب‌لیمو به مخلوط فوق اضافه کرده و خوب هم بزنید.

مایه را در یک قالب 23 سانتی‌متری که از قبل چرب کرده و آرد پاشیده اید ریخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه در طبقه وسط به مدت 45 تا یک ساعت قرار دهید. سپس از فر خارج کنید و در روی پنجره توری خنک کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: کیک، کیک لیموترش تعداد بازديد: 230 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز