Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:49

16
آذر
نان با عطر بهار نارنج

نان با عطر بهار نارنج

مایة خمیر، آب و شکر را در کاسة کوچکی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه روی کاسه را بپوشانید و کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. سپس شیر، تخم‌مرغ، عسل و عرق بهار نارنج را در کاسة بزرگی بریزید و بعد مایه خمیر ورآمده

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

پودر مایه خمیر................... 2 قاشق چایخوری

آب ولرم  ................40 میلی‌لیتر (2 قاشق سوپخوری + 2 قاشق چایخوری)

شکر................ 1 قاشق سوپخوری

شیر .................125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

تخم‌مرغ................. 1 عدد

عسل ................3 قاشق سوپخوری

عرق بهار نارنج...................  45 میلی‌لیتر (3 قاشق سوپخوری)

آرد..................  370 گرم

 

مواد لازم میانی:

کشمش........................60 گرم

مربای بهار نارنج بدون شربت   .................100 گرم

گردوی خرد کرده................. 50 گرم

زردة‌ تخم‌مرغ برای روی خمیر...................  1 عدد

کنجد.............. به میزان لازم

 بیشتر بخوانید:

پخت نان بربری در خانه ؛ نان محبوب ایرانی ها

نان تافتون را در منزل بپزید!

 

 

طرز تهیه

مایة خمیر، آب و شکر را در کاسة کوچکی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه روی کاسه را بپوشانید و کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. سپس شیر، تخم‌مرغ، عسل و عرق بهار نارنج را در کاسة بزرگی بریزید و بعد مایه خمیر ورآمده و آرد را به آن بیفزائید و هم بزنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیر را ورز دهید تا صاف و یکدست شود و آن را در کاسة چربکرده بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجمش افزایش یابد. اکنون خمیر را به 15 قسمت مساوی تقسیم نمائید و  هر قسمت را روی سطح آرد پاشیده به اندازة 17 در 13 سانتیمتر باز کنید. سپس به اندازة 2 قاشق سوپخوری از مایة میانی روی هر خمیر بگذارید و سمت دیگر خمیر را چند برش ایجاد کنید. حالا خمیر را رول کنید و در سینی چربکرده بچینید. رویشان را بپوشانید و در حدود 25 دقیقه کنار بگذارید. اینک روی خمیرها زردة تخم‌مرغ بمالید و کنجد بپاشید و نان را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجة سانتیگراد بپزید.

روش تهیة مواد میانی: همه مواد را با هم مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید:

نان بریوش + طرز تهیه

نان پوآچای شکلاتی

نان چاودار دانمارکی؛ با طعمی شگفت انگیز

 

برچسب ها: نان، طرز تهیه نان تعداد بازديد: 377 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز