تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
کرة نرم شده................ ١٧٥ گرم
شكردانه ريز................... ١٧٥گرم
تخم مرغ ................. ٣ عدد
آرد.................... ١٥٠ گرم
پودركاكائو (الک کرده)................. ٣٠گرم
بيكينگ پودر................ ١قاشق چايخوري
بیشتربخوانید:
مواد لازم مياني:
پنير خامه اي يا ريكوتا.................. ٤٥٠ گرم
شكلات رنده كرده .....................١٠٠ گرم
شكر دانه ريز ..................١١٥ گرم
آب پرتقال تازه................. ٣ قاشق سوپخوري
زردآلوی خشك (خردكرده).................. ٥٥ گرم
بادام خرد كرده..............٣٠ گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چیز کیک یخچالی
آموزش تهیه چیز کیک یخچالی
طرز تهیه
همة مواد را در كاسة همزن برقی بريزيد و هم بزنید تا ماية صاف و يكدستي فراهم شود. آنگاه ماية فراهم کرد را در قالب کمربندی به قطر ٢٠ سانتيمتر بريزيد و کیک را به مدت 40-45 دقيقه در فر گرم کرده با دماي ١٨٠ درجة سانتيگراد بپزيد. همینکه کیک خنک شد، آن را از ارتفاع به ٣ قسمت برش دهید و یکی از آنها را در قالب بگذاريد.
سپس قدری از مایة میانی را رویش بریزید و لایة بعدی کیک را رویش بگذارید. این کار را برای لایههای بعدي کیک و کرم تكرار كنيد. حالا کیک را دستکم ٦ ساعت در يخچال نگه دارید تا آمادة مصرف شود.
روش تهية مایة مياني: پنير خامهاي، شكلات، شكر و آب پرتقال را اندکی با همزن برقی بزنيد تا صاف و یکدست شود. سپس زردآلو و بادام را بيفزائيد.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چیزکیک زنجبیلی با پایه کیک در فر