تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
کره ..................125 گرم
شکر دانه ریز ................ 100 گرم
اسانس وانیل ................1 قاشق چایخوری
تخممرغ............... 2 عدد
آرد................. 200 گرم
بیکینگپودر ................... یکو یکدوم قاشق چایخوری
نمک.................. 1 پینچ
شیر ............... 125 میلیلیتر (یکدوم پیمانه)
بیشتربخوانید:
مینی کیک های بادام و پسته
مواد لازم برای تزئین کیکها:
شکلات تلخ و شیری آبکرده...................از هر کدام حدود 150 گرم
بادام و پسته خرد کرده ............... به میزان لازم
قند تزئینی .............. به میزان لازم
بیشتر بخوانید:
مینی کاپ کیک نوتلا
مینیکیکهای شیر عسلی
مینیکیک هویج و کرم پنیر
روش تهیه
قالب مورد نظرتان را با اسپری روغن چرب کنید و آرد بپاشید. آنگاه کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مواد خشک و شیر را بطور یک در میان درون مایة تخممرغی بریزید و هم بزنید تا مایة صاف و یکدستی حاصل شود. مایة فراهم کرده را در کیسة شیرینیپزی دارای ماسورة ساده بریزید و داخل قالبها را با این مایه پر کنید. اکنون قالب را در فر بگذارید و کیکها را به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانیکه طلائیرنگ شوند، بپزید. مینی کیکها را روی پنجرة سیمی خنک کنید و بعد نیمی از هر یک را در شکلات آبکرده بزنید و با بادام، پسته و یا قند تزئینی بیارائید.