تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
کرة نرم شده..................125 گرم
پودر شکر..................90 گرم
تخم مرغ .................. 1 عدد
وانیل................ یکچهارم قاشق چایخوری
آرد سمولینا............... 125 گرم
آرد شیرینی................175گرم
بیکینگ پودر.................. یکدوم قاشق چایخوری
پودر پسته.................... 4 قاشق سوپخوری
گل سرخ و پسته برای تزئین................. به میزان لازم
مواد لازم برای تهیة شربت:
آب....................350 گرم
شکر.................250 گرم
پوست لیمو...................2 تکه
آب لیموی ترش ...............1 قاشق سوپخوری
بیشتربخوانید:
کوکی برانیز
روش تهیه
کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود آنگاه تخممرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس مخلوط الک کردة آرد سمولینا، آرد شیرینی و بیکینگپودر را افزوده و با قاشق هم بزنید تا مواد خمیر شوند. حالا خمیر را اندکی ورز دهید و پسته را به آن بیفزائید. اکنون خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت نیم سانتیمتر پهن کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و در سینی شیرینیپزی بچینید. اینک وسط خمیرها را اندکی گود کنید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید. آنگاه شربت خنک شده را روی کوکی های داغ بریزید و با قدری پسته و گل سرخ بیارائید. روش تهیة شربت: آب و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود. آنگاه پوست لیمو را به آن بیفزائید و ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شربت 3 - 5 دقیقه بجوشد. سپس آب لیمو را به آن بیفزائید و شربت را از روی حرارت بردارید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کوکی کاپوچینو
طرز تهیه کلوچه براونی؛ برای عاشقان شکلات