مواد لازم برای تهیه پای بستنی شکلاتی
بیسکویت شکلاتی : 1 بسته
بستنی شکلاتی : 1 بسته متوسط
خامه چرب و زده شده : 1/4 فنجان
شکلات خرد شده : 150 گرم
کره قرار گرفته در دمای اتاق : 100 گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه بستنی کیم خانگی؛ خوشمزه و پرطرفدار
طرز تهیه پای بستنی شکلاتی
بیسکویت ها را خرد کرده و درون میکس کاملا پودر کنید.
بیسکویت و کره را با هم مخلوط کنید.
مخلوط بیسکویت و کره را کف قالب کمربندی بریزید و پشت قاشق حسابی فشار دهید تا سفت شود. قالب را برای 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا مخلوط بیکوست و کره سفت شود.
بستنی شکلاتی را بزنید تا یک دست شود و سپس آن را رو مخلوط بیسکویت و کره بریزید.
مجدد قالب را برای 3 ساعت درون فریزر قرار هید تا بستنی خودش را بگیرد.
در این فاصله تکه های شکلات را به روش بن ماری ذوب کرده و خامه چرب زده شده را با هم مخلوط کنید تا خامه ای شکلاتی درست شود.
بعد از گرفتن بستنی، خامه شکلاتی را روی لایه بستنی ریخته و مجدد برای 1 ساعت درون فریزر قرار دهید.
پای بیسکوییتی شما برای سرو و پذیرایی آماده است.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه مینی بستنی خرمایی
پای چیست؟
پای، یک ظرف غذا پخته شده است که معمولاً با لایه خمیر شیرینی پوشش داده میشود یا به طور کامل از مواد شیرینی ساخته میشود. در واقع پای، نوعی خوراک پیراشکی مانند است که از دو بخش تشکیل میشود : یک بخش آن لایه خمیری است و بخش دیگر موادی است که درون این خمیر قرار میگیرد. پای بر اساس لایه خود دستهبندی میشود.
پای پُر ( تک پوسته یا از پایین پوسته )، لایه خمیر شیرینی همانند ظرف شیرینیپزی در زیر و مواد در بالای لایه شیرینی قرار میگیرد و روی مواد غذایی، باز گذاشته است. این نوع پایها را تارت مینامند. که بیشتر در پایهای شیرین این گونه است. ولی یکی از معروفترین پایهای شور مزه که فقط قسمت زیرش خمیر دارد، پای کیش میباشد.
پای بالا پوسته، که مواد پای در پایین ظرف میباشد و روی این مواد را با خمیر پای میپوشانند.
پای دو پوسته، مواد را درون خمیر قرار داده و خمیر را میپیچند. یعنی موادغذایی به طور کامل در پوستهای از شیرینی محصور میشود.
برای پوسته پای مواد مختلفی استفاده میشود، از جمله پودر شیرینی پزی بیسکویت یا سیب زمینی له شده و معمولاً خمیر پای، حاوی کره بوده که فراورده پوک و تردی را ایجاد میکند. و برای مواد داخل پای ( پیراشکی) موادی چون انواع گوشت، ماهی، سبزیجات، میوه، مربا، مارمالاد، انواع پنیر، خامه، شکلات، کاسترد، مغز میوه یا دیگر انواع مواد شور یا شیرین میشوند.
اگر لازم باشد که خمیر پای بیشتر از مواد داخل پای بپزد، ابتدا خمیر را پخته و سپس مواد داخل پای را اضافه نموده و برای مدت کوتاهی دوباره آن را میپزند. گاهی اصلاً پخت مجدد لازم نیست و تنها پس از اضافه نمودن مواد به خمیر پای و سرد شدن خمیر پخته، آن را در یخچال میگذارند.