Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 00:35

9
شهریور
کوکی یخچالی نارگیل و بادام

کوکی یخچالی نارگیل و بادام

کره، پودر شکر و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید. آن‌گاه هر بار به اندازة 1 قاشق سوپخوری از این مخلوط بردارید و به شکل توپ درآورید. سپس رویشان بادام بگذارید و کوکی‌‌ها را 1 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا کف کوکی‌ها را در شکلات آبکرده بزنید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد  لازم

کرة آبکرده..................... 100 گرم

پودر شکر............... 160 گرم

پودر نارگیل............... 90 گرم

بادام بی‌نمک (برشته کرده)................ 12-15 عدد

شکلات تلخ آبکرده................  125 گرم

 بیشتربخوانید:

کوکی برانیز

 

روش تهیه

کره، پودر شکر و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید. آن‌گاه هر بار به اندازة 1 قاشق سوپخوری از این مخلوط بردارید و به شکل توپ درآورید. سپس رویشان بادام بگذارید و کوکی‌‌ها را 1 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا کف کوکی‌ها را در شکلات آبکرده بزنید و روی کاغذ روغنی قرار دهید تا شکلات ببندد اکنون کوکی‌ها را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کوکی کاپوچینو

 طرز تهیه کلوچه براونی؛ برای عاشقان شکلات

برچسب ها: طرز تهیه، کوکی، کیک یخچالی، کوکی یخچالی نارگیل و بادام تعداد بازديد: 293 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز