تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
پودر کاکائو..................50 گرم
آرد ................ 175 گرم
نمک .............. 1پینچ
بيكينگ سودا ................ یک دوم قاشق چایخوری
شکر دانه ریز.................170 گرم
کرة نرم شده ............... 175 گرم
تخم مرغ .............. 2 عدد درشت
اسانس وانیل .................... 1 قاشق چایخوری
شیر .............. 175 میلی لیتر (سهچهارم پیمانه)
آب پرتقال ................. 1 قاشق سوپخوري
مواد لازم برای تهیة کرم گاناش
خامة صبحانه ................ 100 گرم
شكلات تلخ یا شیری ............ 100 گرم
مواد لازم برای تهیة موس شکلات
شکلات تلخ یا شیری آبكرده............... 200 گرم
زردة تخممرغ............... 4 عدد درشت
قهوة اسپرسو..............125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه)
شکر................. 50 گرم
شكلات شیری آبکرده ...............170 گرم
سفیدة تخم مرغ................. 2عدد
خامة قنادی فرم گرفته...............200 گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کاپ کیک خرما خانگی
روش تهیه
فر را با دمای 160 درجة سانتیگراد گرم کنید و قالب 12 تائی کاپکیک را با کپسولهای کاغذی بپوشانید. پودر کاکائو، آرد، نمک، بيكينگسودا و شکر را در کاسة مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه کره، تخم مرغها، وانیل، شیر و آب پرتقال را به آن بيفزائيد و به آرامی مخلوط کنید تا مایة صاف و یکدستی حاصل شود. سپس مایة فراهم کرده را در قالبها بریزید به طوریکه یک سوم از حجم قالب خالی بماند. حالا کاپکیکها را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید. همینکه کاپکیکها خنک شدند، روی هر کدام قدری کرم گاناش بریزید و موس شکلات را رویش بگذارید.