Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 8 خرداد 1401 - 00:12

12
مرداد
دست‌پيچ با سس بادام هندی

دست‌پيچ با سس بادام هندی

هويج، فلفل دلمه‌اي، نخودفرنگي، جعفري، ذرت و قارچ را در سه‌قاشق سوپخوري روغن در تابه‌ي مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد و 1 دقيقه تفت دهيد. آن‌گاه پنير، نمك و فلفل را بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس خمير پيراشكي را پهن كنيد

 معصومه عيوضی :

 

مواد لازم برای 4 نفر

هويج خرد كرده و پخته.................... 1 عدد

فلفل دلمه‌اي رنگي خرد كرده.......................يك‌چهارم از يك عدد

نخودفرنگي پخته................... يك‌دوم پيمانه (100 گرم)

جعفري خردكرده .....................2 قاشق سوپخوري

ذرت پخته................. يك‌دوم پيمانه (100 گرم)

قارچ ورقه‌اي خردكرده ..................50 گرم

پنير موزارلاي رنده كرده ..............3 قاشق سوپخوري

نمك ..................يك‌دوم قاشق چايخوري

فلفل سياه .................يك‌‌چهارم قاشق چايخوري

خمير پيراشكي آماده .................8 عدد

روغن مايع.............. به ميزان لازم

 

مواد لازم سس

كره................... 25 گرم

آرد گندم ...............1 قاشق سوپخوري

زرده‌ي تخم‌مرغ............. 1 عدد

نمك و فلفل............ به ميزان لازم

پنير پارمسان كرده شده............... 50 گرم

بادام هندي ...................100 گرم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه دست پیچ کرمانشاهی؛ یک غذای محلی لذیذ

 

 

روش تهیه

هويج، فلفل دلمه‌اي، نخودفرنگي، جعفري، ذرت و قارچ را در سه‌قاشق سوپخوري روغن در تابه‌ي مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد و 1 دقيقه تفت دهيد. آن‌گاه پنير، نمك و فلفل را بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس خمير پيراشكي را پهن كنيد و هر بار قدري از مايه‌ي فراهم‌كرده، وسط هر خمير بگذاريد و بپيچيد. اينك دست‌پيچ‌ها را در ظرف نسوز چربكرده قرار دهيد و به مدت تقريبي 30 دقيقه در فر گرم شده با دماي 180 درجه‌ي سانتيگراد برشته كنيد حالا دست‌پيچ را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بگذاريد و با سس ميل نيد.

روش تهيه‌ي سس:

كره را در تابه بريزيد و روي اجاق آب كنيد. آن‌گاه آرد را بيفزائيد و تفت دهيد. حالا زرده‌ي تخم‌مرغ، نمك، فلفل و پنير پارمسان را بيفزائيد و تابه را از روي حرارت برداريد. سپس بادام هندي را به سس بيفزائيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، دست پیچ، سس بادام هندی، طرز تهیه سس بادام هندی، طرز تهیه دست پیچ تعداد بازديد: 192 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز